Obavijesti

Show

Komentari 136

Razvode se Jelena Karleuša i Duško Tošić: 'Više se ne vidi kao dio naše obitelji. Teško nam je.'

Razvode se Jelena Karleuša i Duško Tošić: 'Više se ne vidi kao dio naše obitelji. Teško nam je.'
11

Otkako je u medijima 2019. godine izašla vijest o Jeleninoj aferi s nogometašem Ognjenom Vranješom mnogi su nagađali da će to dovesti do kraha braka s Duškom Tošićem, što se sada i dogodilo

VIDEO

Duško i ja smo se dogovorili da nakon 14 godina sporazumno okončamo naš brak, priopćila je javnosti srpska pjevačica Jelena Karleuša (43). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Karleuša prozvala sve koju jedu meso: 'Naručitelji ste ubojstva! Ruke su vam krvave, znajte to' 01:01

- Nažalost, Duško više ne vidi sebe kao dio naše obitelji - objasnila je pjevačica u objavi pa nastavila: 

- Tehničko pravne stvari će biti sporazumno riješene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu obitelj i djecu neću moliti za razumijevanje. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumijevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na što sam navikla...pa navalite. 

- Preživjela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih spriječila netočne napise, sva bračna imovina prepisana je na našu djecu, a skrbništvo nad našom djecom pripada meni - zaključila je Karleuša. 

Jelena Karleuša ispred vile u Srbiji postavila bijelo platno pa pozirala u bikiniju: Ti si boginja!
Jelena Karleuša ispred vile u Srbiji postavila bijelo platno pa pozirala u bikiniju: Ti si boginja!

U medijima se, zbog afere s nogometašem Ognjenom Vranješom (32), od 2019. godine nagađa o raspadu braka Duška Tošića (37) i srpske pjevačice. Na portalima srpskih medija te godine su procurile gole fotografije, koje je Jelena navodno slala mladom nogometašu, a koje su potvrdile šuškanja o njihovoj tajnoj vezi. Medijski rat Ognjena i Karleuše trajao je mjesecima. 

Tek kada se situacija među supružnicima, uskoro bivšim, smirila, na pravoslavni Božić 2022. godine stigla je vijest o obiteljskoj drami. Duško Tošić navodno je tada u njihovom domu ošamario suprugu Jelenu, a ona ga je zbog toga prijavila policiji. Iako je pjevačica nakon navodnog incidenta odbila podnijeti kaznenu prijavu protiv supruga, ali i medicinsku pomoć, Tošić je bio saslušan u policijskoj postaji. 

Kako je ranije izvijestio Telegraf.rs, Karleušinom suprugu je nakon tog saslušanja za Božić bila izrečena zabrana prilaska od 48 sati, a potom je Prvo osnovno javno tužiteljstvo u Beogradu predložilo da mu se zabrana produži u trajanju od 30 dana. Nogometašu je 7. veljače istekla zabrana prilaska, a Jelena mu je, po svemu sudeći, oprostila nasilje i s njim provela dan zaljubljenih ove godine. 

- 15 godina se borim za očuvanje braka, mislim da su uvijek žene te koje se zalažu za instituciju, kako braka tako i obitelji. Takve smo životinje - rekla je Jelena u prosincu 2021. godine za Kurir.rs

Jelena i Duško su u braku od lipnja 2008. godine te su roditelji dvije kćeri, Atine i Nike.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 136

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije