Obavijesti

Show

Komentari 0

Radovan osvojio 35 bodova! Anka: 'Nije sve bilo savršeno, nešto je nedostajalo u predjelu'

Radovan osvojio 35 bodova! Anka: 'Nije sve bilo savršeno, nešto je nedostajalo u predjelu'
9

Domaćin četvrtog dana 'Večere za 5' ugostio je ekipu u svoj dom te iako je dobio visok broj bodova, Anka je imala zamjerke u njegovim jelima

VIDEO

Ugostitelj Radovan Handjal ugostio je protukandidate četvrtog dana ovotjedne 'Večere za 5'. Za svoju večeru dobio je 35 bodova! Jedini desetku dobio je od Zdenke, dok mu je Marcela udijelila devet bodova jer joj se boškarin nije svidio. Osmice je dobio od Anke i Franka. "Nešto mi je nedostajalo u predjelu, a ni u glavnom jelu nije sve bilo savršeno", zaključila je Anka.

Anka će ugostiti protukandidate u 'Večeri za 5': 'Ona je jako darovita, ali i baš teška osoba'
Anka će ugostiti protukandidate u 'Večeri za 5': 'Ona je jako darovita, ali i baš teška osoba'

Pripravu večere Radovan je započeo glavnim jelom nazvanim 'Istra u pjatu'. "Znam da je to tanjur, a što će biti u njemu, to će biti iznenađenje", otkrila je Anka. "Logično je da će to biti boškarin", zaključila je, pak, Marcela. Uskoro je domaćin otkrio da će od boškarina raditi gulaš, dok je za desert priredio 'Ljubav na kraju'. "Pretpostavljam da će to biti vrhnje i štapić vanilije, a što će iz toga... nije otkrio treći sastojak", komentirala je Marcela popis sastojaka.

Za kraj, stiglo je pred ekipu predjelo 'Tri puta tri u jedan pjat'. "Naziv predjela je neobičan, ne mogu ga definirati, ali vidjet ćemo što je pjesnik htio reći", komentirala je Marcela. Radovan je uskoro otkrio da će za predjelo poslužiti tri vrste sira, nareska i gljiva. "Od Radovana očekujem trijumf, koliko nam je napričao, mislim da će biti dobro i da se neće razočarati", zaključio je Franko.

Uskoro se ekipa u kombiju zaputila prema Radovanu, a on ih je dočekao uz prigodni aperitiv. "Radovan mi se činio izgubljeno, nekoncentrirano i promašeno", odmah je komentirala Anka. "Bio je u svom elementu, bio je zanimljiv, simpatičan i pun fora", dodao je Franko. "Popio sam rakiju od masline i bila je fina", zaključio je. Anki i Marceli je rakija bila žestoka, no uskoro je stiglo predjelo.

Anka osvojila čak 39 bodova za večeru bez iznenađenja
Anka osvojila čak 39 bodova za večeru bez iznenađenja

'Tri puta tri u jedan pjat' tjestenina je s umakom. "Predjelo je izgledalo seljački, i ja bih doma to tako napravila", rekla je Zdenka. "Lijepo je izgledalo", dodao je Franko. "Sviđale su mi se gljive unutra, sir, jako fino i ukusno", zaključio je. "Žestoko je bilo, meso suho, preslano", ocijenila je, pak, predjelo Anka. "Ukusno, bogato, kalorično, ali malo više slano", zaključila je Marcela.

Glavno jelo - gulaš od boškarina, svidio se izgledom Zdenki. "Izgledalo je bogato na tanjuru", komentirala je. Franku je bilo previše toga, no Anka se nije složila, glavno jelo joj je mjerom bilo savršeno. "Nepovezano s tim restanim krumpirom", dodala je Marcela. "Pretvrdo je bilo", zaključila je o glavnom jelu Anka. "Bilo je jako dobro začinjeno, dobro pečeno", pohvalio je Radovana Franko.

Za kraj, stigao je desert u čaši. "Ok, samo nisam znala što me čeka kada sam ga vidjela", komentirala je desert Marcela. "Činilo mi se da je neki griz bio, ali još uvijek nisam pogodio", dodao je Franko.

"Bilo je jako ukusno, ali vatra, ne znam je l'' bila litra rakije unutra, puno alkohola je bilo", za kraj je zaključila Marcela. Rakiju i maslinovo ulje je ekipa dobila i poklon, a iznenađenja nije bilo jer su se Radovanovi svirači razboljeli. Srećom, uskočio je sjajni Franko, zasviravši harmoniku. Poveo je pjesmu i u odličnoj atmosferi završio večeru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO