Obavijesti

Show

Komentari 14

Radeljak: Majka mi može ostaviti samo stare cipele

Radeljak: Majka mi može  ostaviti samo stare cipele
4

Josip Dikan Radejlak priznao je da ponovno ljubi mlađu ženu. Osvrnuo se i na nedavne komentare svoje majke koja ga je izvrijeđala preko medija

VIDEO

Josip Radeljak se posljednja dva tjedna odmara u svojoj vili u Supetru na Braču. U posjet mu je prije nekoliko dana došao i američki glumac Armand Assante (59), s kojim je dobar prijatelj. Zbog talijanskih prijatelja s mora je doputovao na jedan dan u Zagreb kako bi pogledao Donizettijevu operu “Don Pasquale” u izvedbi talijanskog ansambla Orchestra della Societŕ Filarmonia. Priča o bogatom starcu koji želi oženiti mladu ženu odigrala se preksinoć ispred Hrvatskog sabora na Markovu trgu, no nitko od političara nije je došao pogledati. Dikan se prije predstave osvrnuo na mamu Gjerminu (91), koja ga je prošli tjedan u tjedniku izvrijeđala i optužila da joj brani viđati unuke.
- To je sve laž i smeće jer mi podvaljuju. Ona je stara i zaboravna žena pa su je nagovorili. Nije istina da branim Leu i Lani da je vide. Prije godinu dana smo bili kod nje, imam i slike, ali je ona zaboravila - tvrdi Dikan, koji ne želi majčino nasljedstvo jer ga i nema.
- Što će ona meni ostaviti? Nema ništa osim starih cipela - kaže Radeljak.

NOVA DJEVOJKA STARA JE KAO I NJEGOVA BIVŠA
Radeljak je tužio bivšu suprugu Vlatku Pokos (39) jer ga
je navodno nazvala “ofucanim perverznjakom”.
- To moji odvjetnici rješavaju, ja s njom nemam ništa - kaže Dikan, koji posljednjih mjeseci ima novu djevojku, mladu poput Vlatke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 14

VIDEO