Obavijesti

Show

Komentari 3

Rada Vasić iz 'Big Brothera' o borbi s karcinomom: 'Bilo mi je jako loše, ali svi su mi pomogli'

Rada Vasić iz 'Big Brothera' o borbi s karcinomom: 'Bilo mi je jako loše, ali svi su mi pomogli'
5

Ranije je priznala kako boluje od raka dojke, a sad je otkrila kako se osjeća

VIDEO

Hvala Bogu kako je bilo, sad nije loše. Bilo je jako kritično, ali nakon kemoterapije došlo je do poboljšanja. Kosa mi je sada porasla, iako nije baš kao što je bila, ali hvala bogu ide na bolje, otkrila je Rada Vasić za Informer.

Radi Vasić iz 'Big Brothera' nije dobro: 'Imam nešto na plućima'
Radi Vasić iz 'Big Brothera' nije dobro: 'Imam nešto na plućima'

Bivša natjecateljica regionalnog showa 'Big Brother', koji se emitirao 2015. godine, dodala je kako ima veliku podršku okoline.

- Djeca su sad sretna, muž također, sad radi. Naravno, osjećaju se sretno pored mene. Svi smo mi optimisti, vjerujem da će sve biti u redu. Bilo mi je jako loše, ali hvala Bogu, liječnici su mi puno pomogli, pomogli su mi i moji prijatelji... Bila sam na Tiktoku, uključivala sam se svaku večer, pričala sam o bolesti... Svi su me podržavali. Nema tko ne voli Radu - našalila se.

Rada je prije nekoliko mjeseci bila tužna jer joj je zbog kemoterapije otpala kosa, ali sad se oporavila i može je obojiti u prepoznatljivu crvenu.

- Otpale su mi i trepavice, kosa i obrve. Kad mi se pojavila kosa, doktor mi je prvo rekao da se ne bojim, ali sada mogu. Opet farbam kosu, evo kupila sam farbu, drugi put se farbam. Kosa mi je gusta, nije još toliko duga, ali nema veze. Bog zna da imam dobru dušu pa me pogledao - rekla je i otkrila kako je morala promijeniti način prehrane.

- Smršavila sam oko osam kilograma i nastavit ću s dijetom. Pazim na prehranu, jako je važna - dodala je.

Screenshot

Priznala je kako trenutačno nije zabrinuta za sebe, nego za supruga Radu, kojem su prije nekoliko mjeseci otkazala oba bubrega.

- Možda bih se još bolje osjećala da je s Radom sve u redu. Brinem se za njega, ne više za sebe. Bio je u vrlo kritičnom stanju. Otkazala su mu oba bubrega, imao je tri-četiri operacije koje nisu uspjele. No, kada je konačno došao na VMA u Beogradu, tamošnji su mu liječnici uspjeli pomoći i oporavio se. Nije sve u redu, ali kako je bilo, preživio je - zaključila je Rada.

Rada Vasić javila se fotkom iz bolnice, brojni fanovi zabrinuti
Rada Vasić javila se fotkom iz bolnice, brojni fanovi zabrinuti

Njihova djeca Mika i Giba (danas Ana i Ivana) žive u Njemačkoj. Ranije je Rada govorila kako je sa suprugom financijski pomogla djeci da promjene spol u Njemačkoj. Prema kćerima je zaštitnički nastrojena te ne želi previše govoriti o njima jer su je tako zamolile. Ipak, ranije nam je otkrila kako je Ivana u sretnom braku s Nijemcem, a Ana u vezi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Valentina je razočarala Tonija: 'Došla je da bude viđena...'
NOVI DAN U 'LJUBAV JE NA SELU'

Valentina je razočarala Tonija: 'Došla je da bude viđena...'

Ostalo je još da Toni upozna Valentinu, koja je imala veliku tremu. Valentina mu je otkrila kako se iz Pule ne bi selila jer voli more, što mu je malo zasmetalo