Obavijesti

Show

Komentari 2

Racija kod doktora, agenti istražuju ubojstvo Jackoa

Racija kod doktora, agenti istražuju ubojstvo Jackoa
1

U nalogu za pretres ureda Michaelova doktora stoji kako policija traži dokaze o ubojstvu. Kopirali su dokumente i hard-drive doktora Murrayja

VIDEO

Policija Los Angelesa još istražuje okolnosti pod kojima je preminuo kralj popa. Američki mediji prenose kako su u srijedu federalni agenti iz DEA-e (Drug Enforcement Agency), praćeni lokalnim policijskim snagama u Houstonu, upali u ured doktora Conrada Murrayja. Naoružani nalogom za pretres policija traži sve dokumente koji su povezani s Michaleom Jacksonom. Dr. Murray bio je osobni pjevačev liječnik. Izvori bliski policiji otkrivaju kako ih najviše zanima anestetik propofol, koji su našli u pretresu doma Michaela Jacksona.
- Mrtvozornik je samo htio razjasniti točne uzroke smrti Michaela Jacksona, a to je i naša namjera - izjavio je doktorov odvjetnik Edward Chernoff i dodao kako očekuje da njegov klijent ne bi trebao biti predmet ikakve kriminalne istrage. Nešto kasnije Chernoff je bio komunikativniji te otkrio da policija traži "dokaz o počinjenju ubojstva", kako je navedeno u nalogu za pretres.
- Nalog je omogućio policiji da traži dokumente za koje vjeruju da sadrže dokaze o ubojstvu - izjavio je odvjetnik. Policija je kopirala doktorov hard-drive i dvadesetak dokumenata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO