Obavijesti

Show

Komentari 0

Publika ju je upoznala u seriji 'Ruža vjetrova', a ove će jeseni glumiti u 'Sjenama prošlosti'

Publika ju je upoznala u seriji 'Ruža vjetrova', a ove će jeseni glumiti u 'Sjenama prošlosti'
2

Glumica je otkrila kako njezin lik ima naizgled hladnu i distanciranu vanjštinu, ali da Olga nije lik koji na prvu izaziva suosjećanje

VIDEO

Publika je Marinu Fernandez zavoljela u ulozi Marije u RTL-ovoj seriji 'Ruža vjetrova', a ove će jeseni u 'Sjenama prošlosti' uživati u njezinoj interpretaciji Olge, empatične i odvažne žene koja više ne želi bježati od prošlosti. Sada ne tako naivna i lakovjerna, Olga se vraća u predgrađe u kojem je odrasla, a susret sa starim 'prijateljicama' počinje u njoj buditi ružne emocije zbog svega što su joj priuštile u mladim dana.

- Olga je u svojoj suštini dobra žena jakog karaktera, čvrstih moralnih uvjerenja i empatičnog pogleda na život. Zbog traumatične situacije iz srednje škole u kojoj se nezasluženo našla, bila je prisiljena napustiti rodni kraj i izgraditi jednu osobnost koja joj je pomogla u svakodnevnoj egzistenciji i profesionalnom ostvarenju. Iza sebe je ostavila i lažne prijateljice, a kad se ponovno susretnu i Olga uvidi koliko su bezosjećajne te da i dalje ne mare za ono što su napravile, za nju počinje pravo mučenje - pomiriti se s prošlošću ili se osvetiti - kaže Marina dodajući kako zbog svoje naizgled hladne i distancirane vanjštine, Olga nije lik koji na prvu izaziva suosjećanje.

- No zato će nas podsjećati na to da svaki čovjek vodi u sebi borbu o kojoj ništa ne znamo - objašnjava Marina i dodaje:

- Jako mi se sviđa slojevitost i kompleksnost Olgina lika koji otvara veliki prostor za igru. To je lik pun iznenađenja koji će u ljudima izazvati široki spektar emocija.

Nova RTL-ova serija snima se na raskošnim setovima i tehničkim novitetima: Evo kako izgledaju
Nova RTL-ova serija snima se na raskošnim setovima i tehničkim novitetima: Evo kako izgledaju

Marina je uvjerena kako će gledatelji imati razumijevanja za brojne Olgine postupke, a i sama priznaje da se često uhvati kako promišlja o ljudskom ponašanju, zlobi i porivima pojedinaca da svjesno naude drugima te da je ne prestaje mučiti vječno pitanje - zašto?

Ne skriva da se jako veseli snimanjima, voli provoditi dane na setu jer je atmosfera ugodna i pozitivna zahvaljujući kolegama koji su uvijek spremni na šalu, riječ podrške i 'raspravu' o postupcima likova koje tumače, a upravo zbog tih zanimljivih likova, brojnih emotivnih zapleta, životnih situacija, odličnog humora, elegantne kostimografije i prekrasnih kadrova - sigurna je da će 'Sjene prošlosti' oduševiti i gledatelje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

'Radila sam za Harisa Džinovića i Melinu. Rukama sam joj prala gaće i dala plaću za njen račun!'
ŠOKANTNA ISPOVIJEST DADILJE:

'Radila sam za Harisa Džinovića i Melinu. Rukama sam joj prala gaće i dala plaću za njen račun!'

Svoju garderobu nije željela nositi u vešeraj, već me tjerala da njene stvari osobno perem na ruke, uključujući i gaće i komplet donje rublje, prisjeća se dadilja