Obavijesti

Show

Komentari 0

Prljavo kazalište Glinu podiglo na noge vrhunskim nastupom

Prljavo kazalište Glinu podiglo na noge vrhunskim nastupom
9

Grad Glina potrudila se ove godine pružiti pravi trodnevni glazbeni spektakl koncertima Miroslava Škore, Hladnog piva i Prljavog kazališta

VIDEO

Koncertom Prljavog kazališta u ponedjeljak nastavila se proslava Dana grada Gline, a grad upravo u ovim trenucima slavi svoj rođendan.

Na prepunom ŠRC Banovcu Prljavci su napravili pravi koncertni spektakl. Zajedno sa svojim omiljenim bendom publika je u sav glas preko dva sata pjevala najveće hitove ˝Mojoj majci˝, ˝Lupi petama˝, ˝Heroj ulice˝, ˝Moj bijeli labude˝, ali i aktualne sa novog albuma ˝Možda dogodine˝.

Pravi ljubitelji zvuka Prljavog kazalište jučer su napokon došli na svoje, a osim što su uživali u hitovima imali su i prilike fotografirati se sa članovima benda, dok oni koji su bili sretne ruke zapjevali su sa dečkima na pozornici.

Grad Glina potrudila se ove godine pružiti pravi trodnevni glazbeni spektakl koncertima Miroslava Škore, Hladnog piva i Prljavog kazališta.

Oni koji su propustili jučerašnji koncert Prljavaca u fotogaleriji koju donosimo mogu vidjeti atmosferu koja je vladala - https://www.facebook.com/pages/DANI-GRADA-GLINE-OFFICIAL/126739524071986?fref=ts, a oni koji su kompletan glazbeni program propustili možemo samo reći vidimo se slijedeće godine!

Gradu Glini, malome gradu velike povijesti, još jednom od srca želimo sve najbolje povodom rođendana!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO