Obavijesti

Show

Komentari 57

Prijović se obratila zadarskom gradonačelniku: 'Dobrodošao je na koncert ako se predomisli...'

Prijović se obratila zadarskom gradonačelniku: 'Dobrodošao je na koncert ako se predomisli...'
3

Aleksandra Prijović ovih dana ima koncerte u Osijeku, a nedavno se počelo raspravljati i o njenom koncertu u Zadru. Oko svega se oglasio već gradonačelnik Branko Dukić, a ona mu je odgovorila

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović se nakon prvog osječkog koncerta osvrnula na situaciju oko koncerta u Zadru. Nakon što je Index objavio da je gradonačelnik Zadra, Branko Dukić, zabranio njezin koncert, on se naknadno oglasio i poručio kako nije za zabrane te da 'živimo u slobodnom društvu'. 

POGLEDAJTE VIDEO: MAMA BORKA ZAPJEVALA U OSIJEKU

- Iznenađuju me ovakve konstrukcije u pojedinim medijima. Ne bavim se organizacijom koncerata i ne razumijem zašto se tolika fama digla oko toga. ŠC Višnjik ima svoju upravu i svoju poslovnu politiku koja samostalno odlučuje o programu i komercijalnim sadržajima, pa i onima koji se meni osobno ne sviđaju. Osobno, nisam ljubitelj te glazbe niti bih išao na takav koncert i to je sve što imam reći o tome - rekao je Dukić za Zadarski

Grad Zadar potpisao ugovor s Hrvatskim odbojkaškim savezom

Njemu se u utorak navečer obratila i sama pjevačica. 

VIDEO Prija prepustila mikrofon majci Borki: Evo što je otpjevala
VIDEO Prija prepustila mikrofon majci Borki: Evo što je otpjevala

- Koliko sam vidjela, nema zabrane. Pozdravljam gradonačelnika Zadra i iako je rekao da ne sluša moju glazbu, pozivam ga na koncert. Ako se predomisli, dobrodošao je - rekla je medijima nakon nastupa. 

Aleksandra Prijović održala drugi koncert u Osijeku

Prije par dana se oko njezinog koncerta u Zadru oglasio direktor ŠC-a Višnjik Denis Karlović koji je poručio da se o nastupu Prijović, ali i drugih zvijezda, intenzivno pregovara. 

VIDEO Djed Aleksandre Prijović bio na njenom koncertu: 'Mene voli više od bake, ponosan sam'
VIDEO Djed Aleksandre Prijović bio na njenom koncertu: 'Mene voli više od bake, ponosan sam'

POGLEDAJTE VIDEO: Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku 

Pokretanje videa...

Aleksandra Prijović Osijek 01:03

- Aleksandra Prijović je jedan od onih izvođača koji nam se nude u paketu za dvogodišnji ugovor. Naša politika je bila da se nikad ništa ne objavljuje dok se ne potpiše ugovor, a koji u ovom trenutku još nije potpisan. Ako i kad bude potpisan obavijestit ćemo javnost - rekao je za Zadarski list te pojasnio da se radi o paketu od osam koncerata, četiri u ovoj i četiri u idućoj godini. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 57