Obavijesti

Show

Komentari 0

Preminuo je glumac iz hit serije

Preminuo je glumac iz hit serije
1

Mike Heslin, koji je glumio u hitu Taylora Sheridana 'Special Ops: Lioness', umro je iznenada. Vijest o njegovoj smrti s javnosti je podijelio njegov suprug Scotty

VIDEO

Glumac Mike Heslin, najpoznatiji po ulogama u seriji 'Special Ops: Lioness', i filmu 'The Holiday Proposal Plan', preminuo je 2. srpnja. Imao je 30 godina, a tužnu vijest potvrdio je njegov suprug Scotty Dyanom, pravog imena Nicolas James Wilson na društvenim mrežama. Napisao je kako je Mike umro nakon iznenadnog srčanog udara, a prije smrti tjedan dana je proveo u bolnici. 

Preminuo glumac iz Titanica: Jedna njegova scena svaki put iznova rasplače gledatelje...
Preminuo glumac iz Titanica: Jedna njegova scena svaki put iznova rasplače gledatelje...

- Michael je bio mlad, savršenog zdravlja, a liječnici nemaju objašnjenje za ono što se dogodilo - poručio je Scotty te dodao:

- Michael je bio briljantan, nesebičan, talentiran i pravi anđeo čuvar. Bio je uz mene dok sam se borio s rakom. Bio je prva osoba koju bi svi nazvali ako imaju dobre vijesti za podijeliti, kao i savršena osoba za poziv ako trebate rame za plakanje ili savjet.

Preminuo glumac Lance Reddick
Preminuo glumac Lance Reddick

Napisao je da su planirali osnovati obitelj.

- Bio bi najsavršeniji otac na svijetu. Ako ikad postanem tata, nazvat ću svog sina po tebi i nadam se da ću ga uspjeti odgojiti da postane barem upola čovjek kakav si ti bio - poručio je.

Heslin je kreirao te glumio i u serijama 'In Their Shoes: A Journey Into Homelessness' i 'Younger. Njegov film Happy Halloween' osvojio je nekoliko nagrada na festivalima horora. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO