Obavijesti

Show

Komentari 1

Preminula reality zvijezda (31): 'Posljednje trenutke je odlučila provesti radeći ono što voli...'

Preminula reality zvijezda  (31): 'Posljednje trenutke je odlučila provesti radeći ono što voli...'
5

Hailey Merkt je u 'Neženji' sudjelovala 2017., ali ljubav tad nije pronašla. O bolesti je rijetko govorila

VIDEO

Zvijezda američkog reality showa 'Neženja' Hailey Merkt preminula je nakon bitke s leukemijom. Imala je 31 godinu, a tužna vijest objavljena je na njezinu Instagram profilu u utorak.

Preminula zvijezda 'Seinfelda'
Preminula zvijezda 'Seinfelda'

- Slomljena srca dijelimo da je naša voljena Hailey preminula nakon hrabre borbe za svoj život. Hailey se suočila s ovim putovanjem s nezamislivom snagom, gracioznošću i nesebičnošću. Njezina odlučnost, hrabrost i volja za životom nadmašile su svaki vremenski okvir koji su joj liječnici zadali te je svoje posljednje trenutke odlučila provesti okružena voljenima i radeći ono što joj je najdraže bez kajanja - napisali su te dodali:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Merkt (@haileymerkt)

- Zauvijek ćemo je pamtiti kao sve samo ne dosadnu, uvijek histerično duhovitu i kao nekoga tko je u potpunosti živio sadašnji trenutak. Hailey je prihvatila život s neusporedivim žarom; njezin prekrasni duh dotaknuo je nebrojene živote. Hailey će jako nedostajati svima koji su je poznavali. Njezin smijeh, njezina ljubav i njezin živahni duh ostavili su neosporan trag u našim srcima. Dok žalimo za njezinim gubitkom, utjehu nalazimo u spoznaji da će njezin duh živjeti u svim životima koje je dotakla. Počivaj u miru, Hailey.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Merkt (@haileymerkt)

Hailey je u 'Neženji' sudjelovala 2017., ali ljubav tad nije pronašla. O bolesti je rijetko govorila. Jednom je podijelila fotografiju s terapija. 'Rijedak trenutak tijekom tretmana uhvaćen s osmijehom',  napisala je u opisu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Znaš li tko sam? Srednju školu nije ni završila, ali zato Arene diljem regije puni kao od šale
JEDNA OD NAJTRAŽENIJIH ZVIJEZDA

Znaš li tko sam? Srednju školu nije ni završila, ali zato Arene diljem regije puni kao od šale

Kada sam počela raditi, svi su koštali više od mene i više radili, prisjetila se jednom prilikom pjevačica čija diskografija danas broji više od 870 milijuna pregleda