Obavijesti

Show

Komentari 78

Prekinuli Većeslav Holjevac i Vlatka Pokos?! Ona za 24sata rekla: Fokusiram se na karijeru

Prekinuli Većeslav Holjevac i Vlatka Pokos?! Ona za 24sata rekla: Fokusiram se na karijeru
5

Par je posljednji put viđen u Makarskoj početkom lipnja. Tamo je Vlatka radila kao voditeljica na Europskom prvenstvu u ragbiju, a šef joj je bio dečko, bivši ragbi reprezentativac

VIDEO

Ma bolje da zovete Vlatku, stvarno ne bih ništa htio komentirati. Možemo to nazvati nevoljama u raju ili kako već, rekao nam je kratko bivši ragbijaš Većeslav Holjevac nakon što se po kuloarima počelo pričati o njegovom navodnom prekidu s pjevačicom Vlatkom Pokos (54).

Nazvali smo pjevačicu i upitali je o kakvim se nevoljama radi.

Vlatka Pokos za 24sata: 'Dečko mi je strog šef, jako fokusiran!'
Vlatka Pokos za 24sata: 'Dečko mi je strog šef, jako fokusiran!'

Vlatka se začudila na pitanje pa s osmjehom odgovorila: 'Stvarno? Zanimljivo. Nemam komentara' pa kasnije dodala:

- Fokusirana sam na karijeru - poručila je Pokos. 

Par je posljednji put viđen u Makarskoj početkom lipnja. Tamo je Vlatka radila kao voditeljica na Europskom prvenstvu u ragbiju, a šef joj je bio dečko, bivši ragbi reprezentativac.

- Jako strog šef - nasmiješeno nam je tad rekla Vlatka, no ističe kako je ona ''profesionalna u svom poslu te da nije bilo nikakvih problema'.

Starije - iskusnije: Ovi parovi su pokazali da ljubav ne poznaje velike razlike u godinama...
Starije - iskusnije: Ovi parovi su pokazali da ljubav ne poznaje velike razlike u godinama...

Par se na terenu držao strogo profesionalno u komunikaciji jedno s drugim, jer ipak je Većeslav tamo bio njezin šef, no osmijehe s lica i zaljubljene poglede nisu mogli sakriti.

- Ragbi je za mene nešto sasvim novo, ali naučila sam već dosta o njemu. To je jedan strašno uzbudljiv sport, koji je jako popularan u inozemstvu. Nismo se mi tamo puno ni vidjeli. Svatko bi radio svoje, a ujutro ili navečer bi se dogovorili oko posla, praktički se cijeli dan nismo ni vidjeli, no meni je velika čast što sam dobila priliku da radim nešto za ragbi - rekla je Pokos. 

Pjevačica i voditeljica tad nije mogla sakriti koliko je ponosna na Većeslava, koji je bio jedan od razloga njezinog povratka u Hrvatsku. 

Vlatka Pokos objavila je fotku sebe samo u ručniku: 'Čarobno'
Vlatka Pokos objavila je fotku sebe samo u ručniku: 'Čarobno'

Vlatka je s glavnim tajnikom Hrvatskog ragbijaškog saveza ušla u vezu prije tri mjeseca, a upoznali su se na aerodromu u Dublinu. Većeslav Holjevac, unuk istoimenog bivšega gradonačelnika Zagreba, političara i pisca, ranije nam je otkrio kako je izgledao njegov prvi susret s Vlatkom.

- Pa sve je krenulo kako je već ona spomenula, na letu. Doduše, prepoznao ju je moj prijatelj. Iznenadio sam se kako odlično izgleda uživo i nisam bio siguran je li to doista ona pa sam nabacio šalu. Rekao sam joj da me podsjeća na neku našu pjevačicu koja pjeva nešto o petku - ispričao nam je tad Većeslav.

Na to se, dodaje, ona simpatično nasmijala. Pitali smo ga je li taj dan bio petak, a on će nam nasmijano: 'Ne, mislim da je neka nedjelja'.

Makarska: Ragby Trophy divizija: Hrvatska - Švicarska

Vlatka nam je tad kratko potvrdila vezu s riječima: 'Dogodilo se i sretna sam'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 78

VIDEO