Obavijesti

Show

Komentari 0

Poznato je kada kreće 7. sezona kulinarske emisije 'Masterchef'

Poznato je kada kreće 7. sezona kulinarske emisije 'Masterchef'
5

Brojni izazovi, iznenađenja i obrati očekuju ovogodišnje kandidate koje će kroz uspone i padove voditi članovi žirija i moderatori showa Stjepan Vukadin, Mario Mihelj i Goran Kočiš

VIDEO

Još nas malo dijeli od početka MasterChefa, jedne od najpoznatijih zabavnih emisija u Hrvatskoj i svijetu, a na predstavljanju nove sezone u Maredo restoranu produkcija i žiri showa otkrili su datum emitiranja prve epizode. Gledatelji Nove TV i obožavatelji MasterChefa u nedjelju, 15. rujna od 20.15 imat će priliku upoznati prve kandidate koji će se u sedmoj sezoni natjecati za titulu nove kulinarske zvijezde, a djelić onoga što donosi nova sezona osjetili su uzvanici press eventa koji su imali prilike bolje upoznati nove članove žirija i okušati se u izazovima koji su probudili njihov natjecateljski duh.

Brojni izazovi, iznenađenja i obrati očekuju ovogodišnje kandidate koje će kroz uspone i padove voditi članovi žirija i moderatori showa Stjepan Vukadin, Mario Mihelj i Goran Kočiš. Od dvije tisuće prijavljenih, audicijama je pristupilo sedamdesetak odabranih natjecatelja, a njihova kreativna jela i životne priče gledatelji će moći pratiti kroz prvih šest audicijskih epizoda. Za titulu sedmog MasterChefa natjecat će se zaljubljenici u kuhanje različitih dobnih skupina, od 18 do 63 godine, te različitih profesija i zanimanja, pa će svoje snalaženje za kuhinjskim pultom pokazati ekonomisti, konobari, medicinski djelatnici, studenti, umirovljenici, inženjeri, tehničari i brojni drugi. 

Chef Goran Kočiš spreman je za MasterChef avanturu: 'Jako je dinamično, zovu me Gargamel'
Chef Goran Kočiš spreman je za MasterChef avanturu: 'Jako je dinamično, zovu me Gargamel'

Kandidati koji na audicijama osvoje pregaču, izborit će prolazak u bootcamp, idući selekcijski krug, u kojem će kuhati jela prema zadanim namirnicama u zadanom vremenu. Najbolji kandidati koji osvoje pregaču imat će prilike odabrati u čijem timu, od trojice članova žirija, žele nastaviti natjecanje. No broj pregača je ograničen, pa će tako žiri napraviti selekciju među kandidatima s ciljem da odaberu 24 najbolja koji će dobiti jedinstvenu priliku ući u MasterChef kuhinju i MasterChef vilu.

Kroz tjedne tematske cikluse, kandidati koji uđu u MasterChef kuhinju suočit će se s 10 kutija iznenađenja, devet testova kreativnosti, 23 stres testa i devet gastroduela, sve s ciljem da napreduju u natjecanju i zadovolje zahtjevne kriterije žirija. No kandidatima će MasterChef biti i prilika da uče od iskusnih gastro profesionalaca, pa će tako, osim od članova žirija koji će biti njihovi mentori, o brojnim tehnikama kuhanja učiti i od 20-ak gostujućih chefova. Ispod MasterChef sata, kandidatima će rasti adrenalin i apetit za pobjedu dok se utrkuju s vremenom i testiraju svoju snalažljivost, kreativnost, brzinu i znanje – sve do finala koje će otkriti pobjednika sedme sezone.

Razgovarali smo s novim žirijem 'Masterchefa': 'Baš se slažemo, kao da smo već ranije snimali...'
Razgovarali smo s novim žirijem 'Masterchefa': 'Baš se slažemo, kao da smo već ranije snimali...'

Tijekom 60 napetih epizoda, kandidati će, osim svojih kulinarskih vještina predstaviti svoje osobnosti i zanimljive životne priče, a tko će već na audiciji oduševiti ili razočarati žiri, ne propustite doznati u nedjelju, 15. rujna u 20.15h na Novoj TV!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom
DOBIO GODINU DANA ZATVORA

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom

Mladić iz publike je rekao da je bio žrtva pedofilije kad je imao 14 godina