Obavijesti

Show

Komentari 23

Poznati Horatio iz 'CSI: Miamija' šokirao: Evo kako izgleda danas

Poznati Horatio iz 'CSI: Miamija' šokirao: Evo kako izgleda danas
6

David Caruso oduševljavao je mnoge svojim ulogama, a posebno ga je proslavila kriminalistička serija 'CSI: Miami'. No, 2012. godine se povukao iz javnosti

VIDEO

Glumac David Caruso (67) bio je jedan od omiljenijih likova na malim ekranima. Proslavio se s ulogom detektiva Johna Kellyja u seriji ‘Newyorški plavci‘, a najpopularniji je bio za vrijeme emitiranja kriminalističke serije 'CSI: Miami' u kojoj je glumio policijskog poručnika Horatija Cainea.

CSI Horatio jesi to ti? Glumac je zbog optužbi 'natukao' kila
CSI Horatio jesi to ti? Glumac je zbog optužbi 'natukao' kila

Nakon što se hit serija 'CSI:Miami' prestala snimati 2012. godine zbog pada gledanosti i visokih troškova produkcije, Caruso se povukao iz javnosti. Snimljen je samo jednom četiri godine kasnije.

U trenirci i dioptrijskim naočalama

Uloge su mu zahtijevale da uvijek bude dotjeran. A danas je odijela, glamur i luksuz zamijenio skromnijim načinom života. Sunčane naočale zamijenio je onima za vid, a odijela širokim trenirkama, piše Daily Mail.

U serijama je nerijetko vozio nabrijane i skupocjene automobile. Izgleda da mu ni oni više nisu napeti pa mu sada odgovara udobnost praktičnog SUV-a, Ford Flexa.

*EXCLUSIVE* David Caruso and family departing on a flight at LAX David Caruso

Bavio se prodajom odjeće

Caruso je nakon povlačenja iz svijeta glume otvorio umjetničku galeriju u predgrađu Los Angelesa, Westlake Villageu. Nakon što ju je zatvorio, okušao se i s trgovinom odjeće u Miamiju. Sada živi od novca kojeg je zaradio tijekom glumačke karijere, a radi se o 35 milijuna dolara.

Izvor za Daily Mail otkriva da je Davidu gluma uvijek u mislima pa tako u garaži ima uokvirene fotografije svoga lika iz serije.

- Ima svoju fotografiju iz vremena ‘CSI Miamija‘ i još jednu iz ‘Proof of Life‘, dva njegova najveća hita. Obje su obješene u njegovoj garaži - otkriva izvor.

Seve prišla glumici CSI Miamija i pozvala je na nekoliko koktela
Seve prišla glumici CSI Miamija i pozvala je na nekoliko koktela

Iako se od glume oprostio kao velika zvijezda, nije odmah postao istom. Glumac je nakon pojavljivanja u trilerima 'Kiss of Death' i 'Jade' iz 1995. godine dobio Zlatnu malinu za najgoru novu zvijezdu. Kao dobar glumac zapažen je pet godina kasnije uz Russella Crowea i Meg Ryan u ‘Proof of Life‘.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 23

VIDEO

Došao je kraj jednom poglavlju u životu Jelene Rozge: 'Mislim da će taj dan biti puno suza...'
PJEVAČICA JE PREPUNA EMOCIJA

Došao je kraj jednom poglavlju u životu Jelene Rozge: 'Mislim da će taj dan biti puno suza...'

Pop zvijezda nizala je uspjeh za uspjehom, a sada je vrijeme za novo poglavlje. 'Bit će puno suza, dolazi mi mama i još puno dragih mi ljudi ', poručila je Rozga iz Sarajeva