Obavijesti

Show

Komentari 0

Povratnica Ema Durić oduševila žiri 'Superstara': 'Jako teško je ovo otpjevati pred mamom...'

Povratnica Ema Durić oduševila žiri 'Superstara': 'Jako teško je ovo otpjevati pred mamom...'
5

Talentirana Ema u prvoj sezoni showa otpjevala je sevdah. Sad se, kako je rekla, vratila spremnija, i izvela je 'Mojoj majci' Hanke Paldum

Sarajka Ema Durić vratila se u drugu sezonu 'Superstara'. Na audiciju su je dopratili brat i majka, kojoj je Ema posvetila nastup. 'Pjevam mami', otkrila je Ema i izvela 'Mojoj majci' Hanke Paldum.

Jedna pjesma ganut će žiri, dok će ga druga podijeliti: 'Jako ste dosadni, nikad vam nema kraja'
Jedna pjesma ganut će žiri, dok će ga druga podijeliti: 'Jako ste dosadni, nikad vam nema kraja'

Pjevala je majci dok je stajala uz nju, a dirnuti žiri joj je zapljeskao.

- Ema draga, eto čemu glazba služi, upravo zbog ovoga. To je svrha glazbe i dala si primjer što je ljubav, a što glazba. Emotivno - rekao je Filip Miletić.

- Ovo je jedan od trenutaka koje sam čekala. Pjevat ću svojoj mami više - dodala je Severina.

- Jako je teško s ovakvom knedlom i pred mamom ovo otpjevati. Prekrasna si mi i ove i bila si prošle godine - hvala ti što si došla - otkrila je Nika Turković.

- Jednostavno, bilo je lijepo - zaključio je Tonči Huljić.

Talentirana Ema oduševila je gledatelje 'Superstara' u prvoj sezoni, kada je sa svega 18 godina otpjevala sevdah. Oduševila je tada Severinu i Niku, no Tonči je bio nešto kritičniji. Ipak, dogurala je u najboljih 40 kandidata 'Superstara', a u drugu sezonu showa vratila se, kako je ranije rekla, zrelija, spremnija i mudrija.

- Vratila sam se i u drugu sezonu jer sam željela nastaviti s razvojem svog talenta i ponovno doživjeti tu jedinstvenu energiju koju to natjecanje pruža. Svaka sezona nosi posebne izazove i prilike, a ja sam željela rasti kao umjetnica - priznala je Ema.

Glazbom se počela baviti spontano, zbog ljubavi prema jednoj televizijskoj seriji.

- Bila je to inspiracija da počnem svirati klavir, a zatim sam izrazila želju za baletom. Usto, moja učiteljica iz glazbene škole primijetila je da pjevam na satovima, što je dodatno potaknulo moj interes za glazbu - rekla je Ema.

Njezin talent prepoznala je i majka, koja je pronašla idealnu školu u kojoj će razvijati Emin glumački i glazbeni talent.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0