Obavijesti

Show

Komentari 0

Poslušajte i skinite novi singl PlayOnea - This is The Night

Poslušajte i skinite novi singl PlayOnea - This is The Night
10

Singl je izašao u dvije verzije, autorski su ga potpisali Darko Juranović D'Knock, DJ Fresh Jay i Jelena Majić, a na njemu je kao vokal gostovao Amrick Channa...

VIDEO

Producentski duo PlayOne ( Darko Juranović D'Knock i DJ Fresh Jay), čije je nastupe u 2014. samo u Hrvatskoj ispratilo više od 40.000 ljudi u dvadesetak klubova, izdao je dugo najavljivani singl pod imenom This is The Night . Singl je izašao u dvije verzije, a autorski su ga potpisali D'Knock , DJ Fresh Jay i Jelena Majić .

Za produkciju i aranžman je odgovoran dvojac PlayOne, dok je na pjesmi kao vokal gostovao suradnik iz Londona Amrick Channa , inače poznat po nastupima za velike brandove i popularne klubove diljem svijeta.

Channa je s PlayOneom surađivao i na jednom od prethodnih singlova ' Can I Get Some Love ', a osim njega na novom se singlu kao vokal pojavljuje i jedna od autorica pjesme Jelena Majić , inače stalna suradnica PlayOneovog labela Liveinthemix music.

Spot za 'This is The Night' je nastao u produkciji Liveinthemixa i Ultrastar videa , a svakako vrijedi dodati i da su u tijeku pregovori s vanjskim izdavačem te potencijalnim remixerima.

Pjesmu u MP3 i Wave formatima možete skinuti na pripadajućim linkovima.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom
DOBIO GODINU DANA ZATVORA

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom

Mladić iz publike je rekao da je bio žrtva pedofilije kad je imao 14 godina