Obavijesti

Show

Komentari 44

Polugola Severina bježala i utrčala u crkvu Sv. Vlaha

Polugola Severina bježala i utrčala u crkvu Sv. Vlaha
4

Pjevačica i njezin zaručnik Slavko Šainović su se, vidjevši fotografe, sklonili u crkvu. Seve je nosila uske traperice, a grudi je pokrila samo topićem

VIDEO

Nakon nekoliko dana provedenih na Korčuli, Severina (38) i njezin zaručnik Slavko Šainović (40) vratili su se u Dubrovnik. Pjevačica je nosila traperice niskog struka, a grudi je pokrila minijaturnim topićem. Ugledavši fotografe, par je bez obzira na Sevkinu neprikladnu odjeću ušao u Crkvu svetog Vlaha i izašao na drugi izlaz želeći im pobjeći.
Petar Grašo (33) i Danijela Martinović (38) proveli su popodne u uvali Stipanska na Paklenim otocima. Uživali su u Carpe Diem Beach Baru, a navečer su se na hvarskoj rivi našli s prijateljima Dinom (42) i Viktorijom  (31) Rađom. Nakon večere u japanskon restoranu Sora uputili su se na spavanje. Svih četvero prošle su godine bili tema tračeva jer su neki mediji objavili da je Viktorija završila u bolnici zbog živčanog sloma jer je našla Grašu u krevetu s Rađom.
- Sad sam 'nategnuo’ kuma, što je sljedeće - izjavio je tad zgroženi Grašo, u čijoj je vikendici Danijela nedavno snimila golišave fotografije za muški magazin FHM. U Hvar je stigao i Frano Lasić (54), koji krstari Jadranom na brodu s prijateljima. Njegova ljubljena Dolores Lambaša (28) trenutačno uživa u Istri. Iako se kunu u svoju ljubav, ovog ljeta neće ploviti zajedno. Dolores je  najavila da će uskoro sići na jug i s prijateljicama svom dečku Frani mahati s kopna.

LOŠA IMAO LOŠU SREĆU, UGANUO NOGU TE ŠEPA
Nezgodno sam stao i eto mi ga sad, rekao je Saša Lošić Loša šepajući po hvarskoj rivi. Vođa Plavog orkestra uganuo je nogu na Paklenim otocima. Zamotana mu je i hoda uz pomoć štake. Na otoku se često druži s Gegom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 44

VIDEO