Obavijesti

Show

Komentari 1

Policajac iz Bibinja oduševio na 'Superstaru': 'Pjevam kolegama na poslu, pišem i svoje pjesme'

Policajac iz Bibinja oduševio na 'Superstaru': 'Pjevam kolegama na poslu, pišem i svoje pjesme'
8

Mladi policajac otpjevao je 'Da je tuga snijeg' i oduševio žiri Superstara. Rekao je da nikada nije mislio da će doživjeti ovako nešto

VIDEO

Mislim da će me ljudi sad prepoznati, ali u pozitivnom smislu, da će kad budem postupao prema građanima netko reći: 'Pa ti si bio na Superstaru, dobar si, nećemo raditi probleme' te da ćemo izvući na šalu, ono najljepše, rekao nam je policajac Arijan Đemajli (24), koji je u prvoj epizodi 'Superstara' oduševio žiri svojom izvedbom pjesme 'Da je tuga snijeg' Dine Merlina. Postao je glavna tema kod gledatelja. Dolazi iz Bibinja, prijavila ga je supruga, koja je također policajka, a 'nastupa' i u policijskoj postaji.

- Pjevam otkad znam za sebe i od malih sam nogu nastupao na brojnim festivalima i natjecanjima, na kojima sam uvijek ostvario dobar rezultat, na što sam ponosan. Nekolicina kolega je znala da obožavam pjevati jer na poslu svakodnevno pjevam, ali većina nije znala da sam se prijavio na ovaj show. Naravno, puni su podrške i ljubavi - ispričao nam je.

Policajac iz Bibinja oduševio žiri pjevanjem: 'Kakav glas. Hvala ti za ovo, ti si prava zvijezda'
Policajac iz Bibinja oduševio žiri pjevanjem: 'Kakav glas. Hvala ti za ovo, ti si prava zvijezda'

Ipak, najdraža publika mu je sin i kaže da su mu najdragocjeniji trenuci u danu i općenito u životu upravo oni kad mu pjeva. A da nije bilo obitelji, ne bi ni završio pred žirijem jer je supruga vjerovala u njega kad ni sam nije.

- Prijavila me je zbog mog manjka samopouzdanja i vjere u samoga sebe što se tiče glazbe, koje je ona oduvijek imala. Davala mi je vjetar u leđa jer i ona sama pjeva te mi je uzor. Kad je vidjela najavu za show, samo je došla i rekla mi: Ja sam te prijavila i sad nema nazad, ideš tamo pokazati tko si ti zapravo i za što si rođen! - ispričao je, još pod dojmom pozitivnih reakcija.

ANKETA Od 15 kandidata u prvoj epizodi 'Superstara', njih 9 je prošlo. Tko vam je bio najbolji?
ANKETA Od 15 kandidata u prvoj epizodi 'Superstara', njih 9 je prošlo. Tko vam je bio najbolji?

Rekao je i da jako voli svoj posao, ali da bi volio postati i glazbenik, a otkrio je i da već ima svoje pjesme.

- Kod audicije su mi pomagali Ivana Begović i Dinko Habuš iz udruge Libreto, koji su mi kao obitelj jer to kako se Ivana zalaže za mene i kakav mentalitet poniznog samopouzdanja pruža i svim ostalim članovima udruge je nešto neopisivo. Volim slušati od rocka do domaćih balada, sve što ima emociju i stihove koje mogu pjevati kao da sam ih ja napisao. I ja sam kantautor i imam pjesama koje vrište te jedva čekaju izići na svjetlo dana, a radio sam ih s jako dobrim prijateljem, producentom Marinom Ćutom, za kojega će, kad jednom pokaže što i kako radi, svi biti iznenađeni i pitati gdje je bio dosad - zaključio je Arijan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO