Obavijesti

Show

Komentari 9

Pola milijarde fanova želi doći vidjeti M. Jacksona

Pola milijarde fanova želi doći vidjeti M. Jacksona
1

Izgledno je kako će komemoracja kralju popa biti jedan od najgledanijih televizijskih programa ikad. TV kuće prava na prijenos dobiti će besplatno

VIDEO

Komemoracija Michaelu Jacksonu biti će u utorak u Staples Centru u Los Angelesu. Ulaznice su besplatne i odlučeno je da se dijele putem lutrije. Zbog toga je otvorena internet stranica na kojoj su se mogli prijaviti svi zainteresirani. Iako je bilo rečeno kako će se samo građani SAD-a moći prijaviti, u posljednji trenutak njima su pridodani i Britnaci. To je bilo previše za server na kojem se nalazi internet stranica. U manje od dva sata, prenosi HRT, pristiglo je više od 500 milijuna zahtjeva za kartama. Stranica Staples Centra se srušila pa su ju morali nadograditi s dodatnim serverom kako bi mogli biti primljeni svi zahtjevi. Svi ti ljudi bore se za tek 17.500 ulaznica od kojih je 11.000 za sam Staples Centar, a 6.500 ih je za Nokia Theatre L.A. Live u kojem će se komemoracija moći pratiti preko velikih videozidova. Sve svjetske televizije će također uživo prenositi komemoraciju, a organizatori su najavili kako nikome neće naplatiti prava prijenosa. Predviđa se da će u Los Angeles doći oko 750.000 ljudi, a red će održavati 2500 policjaca.

PRODAJE CIGLE IZ KLUBA U KOJEM JE JACKO DEBITIRAO
Vlasnik noćnog kluba gdje je Michael Jackson imao početke sa skupinom Jackson Five namjerava prodati zgradu u malim dijelovima obožavateljima kralja popa. Andrew Young, poslovni čovjek iz Garyja, gradića u Indiani odakle su bili Jacksonovi, kupio je prije godinu dana "Mr. Lucky's Lounge", tada napušten, s idejom da ga vrati u modu. Njegovi planovi su se promijenili s iznenadnom smrću ikone popa 25. lipnja.
- Demontirat ćemo zdanje ručno, komad po komad, pazeći na svaku sitnicu - objasnio je u petak Young.
Gordon Keith, osnivač diskografske kuće Steeltown Records s kojom su Jackson Five potpisali prvi ugovor, potvrdio je da je "Mr. Lucky's" prvi klub gdje je skupina nastupila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO