Obavijesti

Show

Komentari 13

Pokos o izjavama skladatelja o njoj: 'Ljigavo!' Oglasio se i on: 'Da ste jedina na svijetu, ni tad'

Pokos o izjavama skladatelja o njoj: 'Ljigavo!' Oglasio se i on: 'Da ste jedina na svijetu, ni tad'
3

Vlatka Pokos ovih dana osvrnula se na izjave skladatelja Ernesta Pelaića, a zatim joj je on i odgovorio.

VIDEO

Prije nekoliko dana su se medijskim prostorom proširile izjave Ernesta Pelaića, skladatelja i tekstopisca, koji se prije par godina prisjetio susreta s Vlatkom Pokos nakon Splitskog festivala. Naime, on je tada govorio o svojoj pjesmi koju je Pokos pjevala kao pjevačica 'Srebrnih krila'. No, u tim izjavama našla se i jedna o 'kasnim satima' koje je proveo s njome 1994. godine. 

Pokos je na to reagirala na svojim društvenim mrežama te poručila da Pelaić 'ljigavo izjavljuje kako smo proveli 'nekoliko kasnih sati zajedno' na Splitskom festivalu 1994. godine, jer nas je moj dragi kolega i prijatelj Muc 'pokušavao spariti''. 

Vlatka Pokos: 'Imala sam 19 godina, bila sam dijete, a svijet je pun predatora' 

- Nikad u životu nisam s dotičnim, za kojeg ne znam niti kako izgleda, provela 'kasne sate' niti mu se povjeravala o odlasku iz Srebrnih Krila. Svi su se glazbenici družili na terasi hotela tijekom festivala i tamo sam po prvi puta upoznala mnoge velike zvijezde... To je jedino gdje je Pelaić mogao biti u mome društvu, a ostalo su njegovi mokri snovi - napisala je, između ostalog, Pokos u objavi. 

Vlatka Pokos potvrdila prekid veze s Većeslavom: 'U Hrvatskoj za mene, zasad, nema mjesta!'
Vlatka Pokos potvrdila prekid veze s Većeslavom: 'U Hrvatskoj za mene, zasad, nema mjesta!'

- Prljava insinuacija da je Muc bio nekakav provodadžija je još više degutantna jer je riječ o preminuloj osobi. Muc me tretirao kao mlađu sestru, kao i ostali dečki iz grupe i s njima sam provela pet zanimljivih glazbenih godina, ispunjenih putovanjima i smijehom - napisala je te dodala: 'Imala sam samo 19 godina, bila sam dijete, a svijet show businessa i svijet uopće, pun je predatora poput Ernesta Pelaića'. 

Istaknula je tada kako očekuje ispriku ili će se obratiti sudu. 

Pelaić: 'Gospođo Pokos, da ste jedina žena na svijetu...' 

Pelaić je u petak također na svom Facebooku napisao kako 'nije spavao' s njome, ali da se jesu družili tada. 

- Moj prijatelj, na žalost danas pokojni Mustafa Ismailovski Muc mi je par godina kasnije priznao da nas je pokušao spojiti, ali mu očito nije pošlo za rukom - napisao je, a onda se u subotu oglasio opet, s reakcijom na Vlatkin status. Na početku je napisao kako je razmišljao treba li se javiti na 'ružan i bespotreban tekst' koji je ona napisala, no da je zaključio da mora to učiniti. 

- Nazvala me jako ružnim i pogrdnim imenima i kao takva zaslužuje javni odgovor, i to kao blago rješenje u želji da je ne tužim. Usput, ja sam sretno oženjen već 28 godina, otac i djed dvoje unučadi i trećem na putu. Njen odgovor sam shvatio i kao unošenje nemira u moju obitelj - napisao je te dodao kako je iz prethodnog statusa jasno da nije htio 'omalovažavati' te da je nakon što je tekst izašao objavio i pojašnjenje. 

Kada je imala 14 godina, Vlatka Pokos je promijenila prezime: Otkrila koji je bio razlog
Kada je imala 14 godina, Vlatka Pokos je promijenila prezime: Otkrila koji je bio razlog

Poručio je kako je Pokos 'bolesno željna medijske pažnje' te da je benigni tekst pokušala predstaviti problematičnim te da 'nije birala riječi'. 

- Usput, sve što je napisala bila je laž i kleveta - poručio je. 

- Za mog dragog prijatelja Muca insinuira da sam ga nazvao provodadžijom, što mi ni u kom trenutku u životu ne bi palo na pamet... Moje i Mucove priče o njoj i meni su bile naša interna šala, nimalo zlonamjerna, jer smo mu očito oboje bili dragi, žalosno je što i njega, sada već pokojnog, uvlači u svoj prljavi tekst - nastavio je. 

- Gospođo Pokos, da ste jedina žena na svijetu, ni tada ni danas ne bih poželio biti s vama. Žao mi je što vam to moram reći, ali kriteriji su takvi, niste moj tip. Nadam se da ćete negdje u dubini sebe shvatiti da ste pogriješili i javno mi se ispričati - zaključio je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 13

VIDEO