Obavijesti

Show

Komentari 0

Pokazali kako Liam Hemsworth izgleda u 'Witcheru'. Fanovi su bijesni: 'Jeftina verzija Geralta'

Pokazali kako Liam Hemsworth izgleda u 'Witcheru'. Fanovi su bijesni: 'Jeftina verzija Geralta'

Ljubitelji igrice, knjiga i serije Witcher ostali su nezadovoljni kada su čuli da Henry Cavill više neće glumiti omiljenog Geralta. Zamijenio ga je Liam Hemsworth, a sada je Netflix objavio i prvi isječak nove sezone...

Po prvi put fanovi Netflixove serije 'Witcher' mogu pogledati kako izgleda 'novi' Geralt, glavni lik kojeg je u prvih par sezona glumio Henry Cavill. On je, na žalost mnogih, napustio seriju nakon treće sezone. Zamijenio ga je Liam Hemsworth, a sada je Netflix pustio i prvi isječak na kojem se vidi on kao Geralt. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Squid game: Kolačić za kojem su svi poludjeli 01:09

Na društvenim mrežama više je negativnih nego pozitivnih komentara na isječak. Većinom se oni odnose na samu produkciju koja je, kako mnogi tvrde, 'otjerala' Cavilla koji je i sam bio veliki fan igrice Witcher, ali i istoimenog književnog serijala poljskog pisca Andrzeja Sapkowskog. Iako je Cavill tvrdio da odlazi zbog drugih poslovnih prilika, navodno se nije slagao sa scenaristima zbog toga što se nisu držali originalnog materijala. 

'Superman' čeka prvo dijete: 'Jako sam uzbuđen zbog toga'
'Superman' čeka prvo dijete: 'Jako sam uzbuđen zbog toga'

'Scenaristi su ubili seriju. Henry je napravio dobru stvar kada je otišao', 'Pokušali su napraviti da Liam izgleda jako slično Henryju, ali Henryjev izgled i glas su bili Geralt! Liam je u jako lošoj poziciji', 'Netflix je naručio Geralta sa Sheina', 'Kao da gledam parodiju na Witchera', 'Molim vas vratite ovu jeftinu verziju Geralta natrag u dućan i dajte nam pravog', neki su od komentara na YouTubeu i društvenim mrežama. 

Osim odlaska Cavilla, fanove serije razljutila je i posljednja sezona koja nije ispunila očekivanja te je dobila značajno niže ocjene od kritika. Nakon vrhunskih 95 posto pozitivnih komentara na prvu sezonu, serija je za treću sezonu dobila tek 28 posto pozitivnih ocjena. IMDb je čak jednoj epizodi dao ocjenu 4.2 što je nevjerojatno niska ocjena za jednu Netflixovu uspješnicu. 

Henry Cavill otkrio što misli o 18+ scenama: 'Imao sam baš neugodno iskustvo s glumicom'
Henry Cavill otkrio što misli o 18+ scenama: 'Imao sam baš neugodno iskustvo s glumicom'

Dio 3. sezone snimao se čak i u Hrvatskoj, na otoku Krku u uvali Zala u blizini Stare Baške, a neke scene snimali su i u Sloveniji. 

EKSKLUZIVNO: Snimanje 3. sezone Netlixove serije Witcher nastavljeno u Hrvatskoj

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU SA KONSTRAKTOM:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0