Obavijesti

Show

Komentari 5

Pogledajte novi spot Jelene Rozge za pjesmu koja je već hit

Pogledajte novi spot Jelene Rozge za pjesmu koja je već hit
7

'Lavica' je i prije objave spota preslušana preko dva milijuna puta, a Rozga će njome, izgleda, zamijeniti mega hit 'Bižuteriju'

VIDEO

Kada sam snimila ovu pjesmu osjetila sam ono nešto, znala sam da će ljudi osjetiti moć Lavice. Kažu da je lav najponosnija životinja, i to vama želim da budete ponosni za sebe, svoje uspjehe, svoje padove, na svoje izbore i na svoj život. Želim svima da u sebi probudite snagu lava, baš onda kada mislite da je nemate i nikada, ali baš nikada nikome ne dozvolite da se prema vama odnosi kao da ste bižuterija, izjavila je regionalna pop zvijezda Jelena Rozga u srijedu povodom objave spota za najnoviju hit pjesmu "Lavica".

Singl je to s kojim se predstavila na ovogodišnjim Melodijama Jadrana u Splitu, a nakon nastupa pustila je da pjesma sama pronađe put do publike. I pronašla ga je. "Lavica" je u svega mjesec dana preslušana preko dva milijuna puta, četiri tjedna ne silazi s YouTube trendinga te se na ljestvici najemitiranijih domaćih pjesama našla na drugom mjestu.

FOTO Rozga hitovima rasplesala Koprivnicu: Evo kako je bilo
FOTO Rozga hitovima rasplesala Koprivnicu: Evo kako je bilo

Fanovi su ovu pjesmu prozvali nasljednicom "Bižuterije", kultne Jelenine pjesme iz 2010. godine nakon koje je pokorila arene diljem regije i stekla titulu "kraljice estrade". Najnovija glazbena poslastica iz radionice obitelji Huljić potpuno je viralna i na popularnom TikToku.

Vodice: Koncert Jelene Rozge na vodickoj rivi

Obožavatelji su podijelili više od 5000 videa na kojima pjevaju stihove "Lavice", a našle su se i brojne snimke s Rozginih proteklih nastupa na kojima izvodi aktualnu uspješnicu. U protekla četiri tjedna održala je koncerte koje su posjetili desetci tisuća ljudi. Pjevala je u Vodicama, Šapcu, Koprivnici, Kostreni, Mostaru...

- Ne mogu opisati koliko sam sretna i što pjevate sve moje pjesme uglas, a posebno 'Lavicu'. Ne samo da smo oborili rekord stadiona Kantarevac u Mostaru, nego ste i vi mene oborili svojim pjevanjem baš svake pjesme, svojom energijom i ljubavi - komentirala je Rozga nakon uspješnih nastupa.

Đurđevac: Jelena Rozga oduševila nekoliko tisuća posjetitelja Picokijade

Pred kraj ove godine Jelena će završiti i svoju uspješnu, regionalnu i rasprodanu turneju "Minut srca mog" spektakularnim koncertom u sarajevskoj Zetri, 2. studenoga, koja je pokazala kako Jelena gotovo 30 godina stoji čvrsto na vrhu regionalne glazbene scene.

Rozga u Srbiji kao Prijovićka u Hrvatskoj! Jelena otvorila treći datum za koncert u Beogradu...
Rozga u Srbiji kao Prijovićka u Hrvatskoj! Jelena otvorila treći datum za koncert u Beogradu...

Bit će ovo sigurno godina za pamćenje za Jelenu, jer svakim danom niže uspjeh za uspjehom, pa će tako samu godinu završiti serijom koncerata u kultnom Sava centru u Beogradu 20. i 21. prosinca, koji su rasprodani u rekordnom roku. Ipak, zbog velikog interesa na radost publike otvoren je i treći dan i to 26. prosinca. Rozga će se tako u glavni grad Srbije vratiti na velika vrata, nakon što je prošle godine u rekordnom roku rasprodala Beogradsku arenu. 

POGLEDAJTE SPOT: 

POGLEDAJTE TRAILER: USKORO DOLAZI 'ZEKINA KUŽINA'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO