Pogledajte kako je izgledao prvi ples Juranovića i njegove Lane | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 3

Pogledajte kako je izgledao prvi ples Juranovića i njegove Lane

Pogledajte kako je izgledao prvi ples Juranovića i njegove Lane
7

Sudeći prema objavi, bila je to večer puna emocije i zabave. Mladenka je blistala u dugoj, bijeloj vjenčanici bez rukava, a Juranović u crnom odijelu

VIDEO

Nakon što su u lipnju prošle godine imali ceremoniju građanskog vjenčanja, nogometaš Josip Juranović i Lana Miholjević izrekli su u srijedu sudbonosno 'da' i u crkvi. Priredili su slavlje za obitelj i prijatelje, među kojima je i bila team menadžerica hrvatske nogometne reprezentacije, Iva Olivari.

Juranović svoju Lanu ljubi već 5 godina: 'O nogometu nije puno znala, ali odmah me osvojila!'
Juranović svoju Lanu ljubi već 5 godina: 'O nogometu nije puno znala, ali odmah me osvojila!'

Upravo je ona na svom Instagram profilu podijelila video prvog plesa sretnih mladenaca. Sudeći prema objavi, bila je to večer puna emocije i zabave. Mladenka je blistala u dugoj, bijeloj vjenčanici bez rukava, a Juranović u crnom odijelu. 

Iako je Juranović pozvao i druge reprezentativce, trener Zlatko Dalić nije ih pustio iz Rijeke, gdje su počele pripreme za Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Josip je za veliko slavlje dobio slobodan dan jer je taj datum rezervirao još prije gotovo 18 mjeseci.

Nogometaš Union Berlina i Riječanka zaljubili su se prije pet godina u Splitu, gdje su se i zaručili u svibnju 2022.

- Zaruke smo proslavili u krugu najuže obitelji. Imali smo svečani ručak u splitskom restoranu Adriatic, a osim naše vjeridbe slavili smo i Laninu diplomu - rekao je tad Juranović za Gloriju te objasnio kako je njegova draga završila prvostupanjski studij na Kemijsko - tehnološkom fakultetu, smjer Prehrambena tehnologija.

- To što ima cilj završiti fakultet, i ne ostavlja ništa drugima da naprave umjesto nje. Jednostavno, za mene najbolja - rekao je svojevremeno nogometaš za Story.

Njihova veza od prvog je dana, kako su govorili, bila vrlo ozbiljna te su brzo počeli zajedno živjeti. Prvo u Splitu, a tijekom lockdowna Lana je s njim bila i u Varšavi, za čiji je klub Josip igrao prije ugovora sa Celticom.

- Lana me osvojila odmah, premda o nogometu nije znala puno. No uz mene ga je zavoljela i danas ne propušta nijednu moju utakmicu. Ako je ne može gledati uživo, prati je na televiziji - otkrio je Juranović.

Plavokosa Lana dolazi iz sportske obitelji. Njezin tata je Vladimir Miholjević, jedan od najboljih hrvatskih biciklista svih vremena i čelni čovjek spektakularne utrke Cro Race, a brat Fran Miholjević, mladi biciklist koji ide očevim stopama i niže uspjehe. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE KRIV?'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Toni Cetinski nakratko parkirao vrijedan BMW u Ilici u Zagrebu
SNIMIO GA ČITATELJ 24SATA

Toni Cetinski nakratko parkirao vrijedan BMW u Ilici u Zagrebu

Tony Cetinski će u subotu pjevati na šibenskom stadionu, a danas je viđen u Zagrebu