Obavijesti

Show

Komentari 4

Članovi grupe Talent House strastveno su otplesali hip-hop: 'Ovo je bilo stvarno jako dobro'

Članovi grupe Talent House strastveno su otplesali hip-hop: 'Ovo je bilo stvarno jako dobro'
29

Ovaj nastup bio je poseban trenutak i za djecu i za Mariju, koja je prije mnogo godina i sama nastupala na Supertalentu

VIDEO

Počela je druga audicijska emisija 11. sezone showa 'Supertalent'. Za zabavu u studiju pobrinuli su se Pintu i Ravi koji su na pozornici nevjerojatnu plesnu iluziju koja je oduševila žiri i publiku.

Emotivne pjevačke izvedbe, fantastične plesne točke i nastupi koji će naljutiti žiri
Emotivne pjevačke izvedbe, fantastične plesne točke i nastupi koji će naljutiti žiri

Ovaj dvojac sanja o tome da jednog dana postane dio bollywoodskih filmova i strpljivo čekaju poziv koji bi im mogao ostvariti taj san. Iako su najbolji prijatelji, Pintu je ujedno i Ravin učitelj.

Zajedno su odlučili zablistati na velikoj pozornici Supertalenta, a njihov jedinstveni plesni nastup nije prošao nezapaženo. Plesni iluzionisti osvojili su publiku, a žiri im je jednoglasno dao četiri 'da'!

- Stvarno jako duhovito, pametno, jako zabavno… Nikad nisam ovako nešto vidjela. Sjajna točka - izjavila je Maja.

- Jako vješto, fora i totalno drugačije. Sjajno ste to izveli - komentirao je Fabijan.

- Plesna vještina vam je zbilja vrhunska, Jako mi se svidjelo -  kazao je Davor.

Ukrajinka Alina Hryshkova izazvala je delirij viseći sa stropa na kosi. Mlada akrobatkinja spojila je dva zahtjevna cirkuska elementa u jednu točku kojom je izbezumila publiku, a i žiri.

- Ovo je preludo - bila je Fabijanova prva reakcija, a Maju je interesiralo otpada li joj kosa nakon nastupa.

- Nažalost - odgovorila je Alina istaknuvši kako je reakcija koju dobije od publike vrijedna toga. Da se trud i žrtva isplate dokazao je i zlatni gumb kojim ju je nagradio Davor.

- Želim biti siguran da ćemo te vidjeti opet - poručio je.

Tilen Grašić dolazi iz Slovenije, točnije, iz Ljubljane. U Supertalent je došao predstaviti sebe. Iako se načelno bavi breakdanceom te je prvak u Sloveniji, ne želi da ga ljudi gledaju samo kao plesača, već kao umjetnika.

Talentirani Tilen ostavio je cijeloga sebe na pozornici, a svojom je energijom impresionirao žiri i osvojio četiri 'da'!

- Stvarno je bilo prekratko jer ovo je bilo maestralno. Ti si genijalan. Meni si izgčedao kao da si plesom izašao iz nekakve svoje životne zone - izjavila je Maja.

- Mene je jako dirnuo ovaj tvoj ples. Doživjela sam da si ovom točkom htio pokazati da je ples puno više od natjecanja, da je ples puno više od nagrada… Da je ples jedan dio tebe koji živiš - komentirala je Martina.

- Ti si zapravo uspio napraviti nešto jako nježno, a ne zbog toga slabije i mislim da je to umjetnosti. Svaka ti čast na tome - kazao je Fabijan.

Matija Petrić iz Supertalenta: 'Ponovno spremam duet sam sa sobom. Najveći bakšiš? 1000 €'
Matija Petrić iz Supertalenta: 'Ponovno spremam duet sam sa sobom. Najveći bakšiš? 1000 €'

Hasan Minawi, 53-godišnji glazbeni učitelj iz Los Angelesa, inače svira ukupno 16 instrumenata. Međutim, odlučio se predstaviti sviranjem slamki za piće, koje opisuje kao 'najjeftiniji instrument na svijetu'. Kada se osjeća tužno ili sretno, koristi slamke da izrazi svoje emocije kroz glazbu. 

Njegov jedinstveni pristup donio mu je četiri 'da' od žirija, a njegov nastup bio je pravo osvježenje na pozornici Supertalenta!

- Zapanjen sam. Ovo je zvučalo jako dobro - komentirao je Fabijan.

- Slušao bih ovo cijeli dan i cijelu noć. Sjajno je - izjavio je Davor.

Njihovo oduševljenje dijeli i Martina, ali i Maja koju je zanimalo kako je Hasan otkrio baš njezinu pjesmu te mu je zahvalila na ovoj izvedbi.

Anastasiia Groshko inače dolazi iz Ukrajine, ali već neko vrijeme živi u Hrvatskoj zbog posla. Zaljubila se u Rovinj te planira tamo i ostati. Od malih nogu bavi se pjevanjem, točnije od svoje četvrte godine. Pjevanje je njezin život i cijelim svojim srcem i dušom otpjeva svaku pjesmu. 

Predstavila se teškom pjesmom Marije Šerifović 'Molitva', ali je pokazala svoje vrhunske sposobnosti te osvojila četiri 'da'!

- Anastasiia, znači, meni si takav top večeras! Toliko si opuštena dok pjevaš. To je toliko lijepo za vidjeti kad netko nije u grču na pozornici. Uz to izgledaš predivno - izjavila je Maja.

- Ja ću samo reći da nikada nisam vidio bolju vizualnu izvedbu te pjesme - komentirao je Davor.

- Meni je nedostajalo jako dinamike… Malo je meni osobno nedostajalo emocije - poručila je Martina.

- Meni je nedostajao neki moment u kojem ja vidim zapravo Vas na neki način - rekao je Fabijan.

Grupa Forbidden Nights, koja dolazi iz Velike Britanije, očarala je publiku i žiri svojom spektakularnom izvedbom. Njihov cilj bio je osvojiti srca gledatelja, a bome su u tome i uspjeli. Članovi grupe imaju zanimljive životne priče. Jedan od njih bio je učitelj stranih jezika, drugi tetak u vrtiću, dok je treći zabavljač za djecu koji sada, kako sam kaže, zabavlja majke.

Iako su i Martina i Maja bile pozvane na pozornicu, Martina je odlučila pobjeći, dok je Maja hrabro prihvatila svoju ulogu i uživala do kraja nastupa. Grupa Forbidden Nights na kraju je osvojila tri 'da' od žirija.

- Dečki, wow! Lijepo iznenađenje… Cijenim što ste doputovali - komentirala je impresionirana Maja koja je teško dolazila do riječi.

- Mislim da strastveno i s ljubavlju ovo radite. I da vam je fora to. Žao mi je samo što je Martina otišla - kazao je Fabijan.

- Za nekoliko mjeseci slavim 50. rođendan… Razmišljala sam o posebnim točkama iznenađenja za sebe. Možda vam je to druga šansa da me zadovoljite. Na televiziji nema šanse - izjavila je Martina.

Umirovljenik Jovica Nikolić iz Lapova donio je na Supertalent svoju jedinstvenu osobnost i kreativnost. Kao dupli Lav u horoskopu, njegova energija dodatno ga motivira u radu i životu. Broj 13 ga prati kroz cijeli život, a smatra ga svojim sretnim brojem.

Jovica je imao jasnu misiju – predstaviti se kao 'obično neobični pjesnik i pisac iz Šumadije'. Njegov nastup uključivao je pisanje i pričanje na isto slovo. Svi članovi žirija jednoglasno su mu dali 'da', čime je Jovica dokazao da se kreativnost i strast isplati!

- Ja se moram ispričati. Malo sam imala jednu lošu predrasudu... Sada ste demantirali tu moju predrasudu - izjavila je Martina.

- Ja ću biti brutalno iskrena. Ja sam mislila kada ste Vi ušli da ste Vi malo lud, ali Vi ste genije - komentirala je Maja.

- Jedino jedan jedinstveni Jovica može kod nas proći dalje - kazao je Davor.

Članovi plesne skupine Talent House strastveno plešu hip-hop i s nestrpljenjem su čekali svoj nastup na Supertalentu. Ples im je velika ljubav, a njihova trenerica Marija postala im je poput druge majke. Ovaj nastup bio je poseban trenutak i za djecu i za Mariju, koja je prije mnogo godina i sama nastupala na Supertalentu.

Ove godine, Marija je ponovno na pozornici, ali sada kao trenerica svoje skupine, što ovaj nastup čini još značajnijim od prvog. Ponosna na svakog člana svoje skupine i na njihov zajednički trud, osvojili su srca žirija i publike te zasluženo dobili četiri 'da'.

- Ovo je bilo, ali baš jako, jako, jako dobro. Jako, jako fora koreografija - izjavila je Martina.

- Bilo vas je puno. Radili ste sve i svašta. Koreografija mi je genijalna… Ja bih vas definitivno voljela vidjeti ponovno ovdje kod nas - komentirala je Maja.

- Jako mi se svidjelo što se nekolicina vas jednostavno nije mogla suzdržati i osmjesi su samo iskakali - rekao je Fabijan.

- Ja ću vam samo reći da ste bili jako inovativni u koreografiji i zanimljivi. Meni vas je baš bilo fora vidjeti - kazao je Davor.

Zagrepčanin Josip Vrban radi kao tehničar na reciklažnom dvorištu te je cijeli život promišljao o svojem talentu. Pokušavao je shvatiti po čemu je poseban, sve dok mu jednom nije sinulo... Tvrdi taj talent daje više pouzdanja, a riječ je zapravo o stand up komediji. Smatra za sebe da je među najbolji u Zagrebu. Međutim, žiri se baš i ne bi složio jer je osvojio četiri 'ne'.

Zapalio je vreću na Fabijanovoj glavi u Supertalentu. Gledatelji: 'To je jezivo, ali svaka mu čast'
Zapalio je vreću na Fabijanovoj glavi u Supertalentu. Gledatelji: 'To je jezivo, ali svaka mu čast'
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Anita Baturina: 'U Mišu sam se zaljubila nakon što sam postala misica. Mama nije odobravala'
PRIČALA NAM I O IZBORIMA LJEPOTE

Anita Baturina: 'U Mišu sam se zaljubila nakon što sam postala misica. Mama nije odobravala'

Plus+ Nije bilo natečenih usana, podignutih jagodica, zategnutih lica - samo prirodno • S posebnim žarom su se čekali izbori ljepote, kaže Anita