Obavijesti

Show

Komentari 1

Što nas čeka u prvom polufinalu Supertalenta? Evo tko nastupa

Što nas čeka u prvom polufinalu Supertalenta? Evo tko nastupa
6

Nakon uzbudljive potrage za talentima u audicijskom dijelu, na redu su polufinalne emisije najgledanijeg zabavnog showa u Hrvatskoj u kojima će kroz nadolazeće četiri nedjelje nastupiti najbolji od najboljih kandidata

VIDEO

Jubilarna deseta sezona Supertalenta, koja iz nedjelje u nedjelju zabavlja gledatelje diljem Hrvatske, donijela je brojne novitete i iznenađenja u audicijskom dijelu koji je službeno završio s osmom epizodom.

Umjesto uobičajenih pet, audicije su iznjedrile čak sedam zlatnih gumbova od kojih su se dva upisala u povijest jer su ih dodijelili publika te jednoglasno svi članovi žirija, što se nikada nije dogodilo u prethodnim sezonama ovog showa.

Novi tjedan u 'Ribi na torti': Bivši natjecatelj 'Supertalenta' harmonikom je začinio večeru
Novi tjedan u 'Ribi na torti': Bivši natjecatelj 'Supertalenta' harmonikom je začinio večeru

Nakon uzbudljive potrage za talentima u audicijskom dijelu, na redu su polufinalne emisije najgledanijeg zabavnog showa u Hrvatskoj u kojima će kroz nadolazeće četiri nedjelje nastupiti najbolji od najboljih kandidata koje je žiri odabrao za prolazak u ovaj krug natjecanja.

U polufinalu će se za titulu desetog Supertalenta natjecati ukupno 32 natjecatelja, no u svakoj epizodi žiri će odabrati samo troje kandidata za prolazak u finale, a s obzirom na neumoljivu konkurenciju, ta odluka neće biti nimalo lagana. 

Zapjevao pjesmu s dvije riječi u 'Supertalentu', ali ta fora nije njegova: 'To smo već vidjeli...'
Zapjevao pjesmu s dvije riječi u 'Supertalentu', ali ta fora nije njegova: 'To smo već vidjeli...'

U prvoj polufinalnoj epizodi ove nedjelje nastupit će osmero kandidata. Među njima će se naći Filipinka s međimurskom adresom Chriztel Renae Aceveda koja je izvedbom tradicionalne međimurske pjesme ujedinila publiku i osvojila njihov zlatni gumb te se tako upisala u povijest Supertalenta. 

- Mi smo potrošili sve zlatne gumbe, samim time nemamo više onih konfeta. Znači nikad u povijesti Supertalenta se nije dogodilo da se publika na ovaj način za nekog zauzela - poručila joj je tada Martina. Kojom će pjesmom ove nedjelje Chriztel šarmirati žiri i publiku te hoće li se i ovoga puta brisati suze na pozornici, u publici i backstageu, ostaje za vidjeti. 

Za adrenalinsku akciju u studiju pobrinut će se složni dvojac Ibrahim Selishta i Sindi Faja kojima je Martina na audiciji predvidjela prolazak u finale. Tada je ovaj uigrani dvojac žiriju pružio performans za pamćenje i demonstrirao zavidne akrobacije na hoverboardu, a za polufinale najavljuju još veći spektakl.

Akrobacija neće nedostajati ni u nastupu šarmantne Vladyslave Kushnir koja je žiriju i gledateljima Supertalenta ostala upamćena po performansu u zračnom kolutu. 

- Ja bih rekao da je ovo bila najbolja točka zračnog koluta koju smo vidjeli u Supertalentu - poručio joj je Davor, a s obzirom na to da je ova ljubiteljica adrenalina iz Ukrajine već na audiciji žiriju postavila visoka očekivanja, doznat ćemo hoće li ih u polufinalu uspjeti ispuniti.

storyeditor/2023-09-17/Supertalent.jpg

Svoju zaraznu energiju na pozornicu će donijeti i plesna grupa Force Celje koja je na audicijama osvojila jednoglasan prolaz i brojne komplimente za svoju urbanu koreografiju.

Dorian Jusup u 'Supertalentu' naljutio Martinu: 'Ovo je krađa mog vremena, uvreda za druge'
Dorian Jusup u 'Supertalentu' naljutio Martinu: 'Ovo je krađa mog vremena, uvreda za druge'

U kategoriji plesača nastupit će i Ivan Novogradec, strastveni zaljubljenik u breakdance koji je s gledateljima Supertalenta podijelio svoju ljubav prema plesu, ali i inspirativnu životnu priču.

Rođen je s govornom manom i nedovoljno razvijenim nogama zbog čega mu je odrastanje bilo teško jer se često znao osjećati neprihvaćeno, no svojom snagom, upornošću i talentom osvojio je simpatije žirija koji ga je poželio ponovo gledati u polufinalu.

Nastup nabijen adrenalinom priprema duo The Shesters kojeg čine umjetnici iz Španjolske Nebur i Manoela. Zbog njihovog riskantnog audicijskog nastupa, u kojemu je Nebur bacao noževe na podlogu iza Manoele, članovi žirija hvatali su se za glavu, a Maja je predložila da im za idući nastup asistent bude Davor.

Shestersi za nadolazeći nastup imaju u planu na pozornicu pozvati jednog člana žirija, no tek ćemo vidjeti hoće li se itko od njih zaista usuditi pridružiti im se.

Odvjetnik i ekonomistica dobili ovacije publike, ali ne i žirija: 'Vi ste prenormalni za nas tu...'
Odvjetnik i ekonomistica dobili ovacije publike, ali ne i žirija: 'Vi ste prenormalni za nas tu...'

Na pozornicu se vraća i mlada Slovenka Kira Štruc Jurički koja je vokalnom tehnikom očarala žiri kada se iz sramežljive djevojke pred njihovim očima transformirala u odraslu pjevačicu. 

- Samo ću ti reći vjeruj u sebe, vjeruj u svoj glas jer apsolutno to radiš maestralno - poručio joj je Fabijan, dok je Martina dodala da ima glas puno ljepši od Adele, čiju je pjesmu odabrala za audicijski nastup.

Niz fascinantnih trikova i iluzija izvest će mađioničar Danijel Kovačević koji je na audiciji zabavio, ali i zbunio članove žirija koji u njegovom nastupu nisu mogli pronaći niti jednu grešku. Danijel ih je, prema Martininim riječima, izuo iz cipela i izbacilo iz fotelje u orbitu, a u nadolazećem nastupu pokazat će zašto je apsolutno zaslužio njihove prolazne glasove.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO