Obavijesti

Show

Komentari 27

'Ples sa zvijezdama': Show napustili Vedran i Marija

'Ples sa zvijezdama': Show napustili Vedran i Marija
13

Najlošije ocijenjeni par po žiriju opet su bili Ana i Nicolas. Najmanja ocjena koju su dobili Franka i Ištvan bila je devetka i to zbog njenog rada nogu

VIDEO

Ovo je za mene bilo prekrasno iskustvo. Nisam očekivao da ću toliko dugo ostati u showu, rekao je Vedran Mlikota nakon što je ispao iz HTV-ovog plesnog showa. Njegova partnerica Marija Šantek dodala je da nisu tužni što odlaze kući. Njih dvoje otvorili su show plesom cha cha cha. Glumac je prije nastupa otkrio da se boji kako mu je cha cha cha prebrz ples.
- Tvoj cha cha cha je bio baš agroseksualan - rekao mu je Bilman te je pohvalio koreografiju plesnog para. Dinko nije bio impresioniran, ali je pohvalio Vedrana zbog boljeg rada nogu. Vedran i Marija bili su jako sretni što su dobili 28 bodova. Drugi put plesali su tango. Dok je plesao, Vedran je zamišljao da je Španjolac.
- Vjerujem da je u vama mnogo više strasti nego što ste pokazali - ohrabrila ga je Milka i upozorila na klecava koljena. Bilman je otkrio kako je nekoliko puta skoro umro od smijeha, ali mu se svidjelo to što je Vedran bio precizan u koracima. Ana Ugarković i Nicolas Quesnoit za svoj prvi ples odabrali su engleski valcer. Francuz je prije par dana imao prometnu nesreću te je s kuharicom zadnji par dana marljivo vježbao plesne korake. Dinku su na trenutke bili "pretvrdi" za valcer, ali primijetio je napredak.
- Iznenadilo me što ste bili bolji dok ste plesali sami, za razliku od figura koje ste odradili s Nicolasom - rekao je Bilman Ani koja je kasnije priznala da joj odgovara engleski valcer. Drugi put odlučili su se za rumbu. Nisu oduševili te su dobili 24 bodova.
- Bilo je ok dok ste plesali zajedno, ali lošije kad bi vas Nicolas pustio - rekao je Elio. Milka im je spoćitula da u rumbi ne smije biti nikakvih pauza u pokretu. Ana Horvat i Gordan Kožulj plesali su jive. Žiri je pohvalio njihovu koreografiju i lijepo složen program.
 - Nedostajalo mi je malo energije u nogama. Trebao bi poraditi na tom - rekao je Elio plivaču i dodao kako bi jive trebao ipak trebalo otplesati brže i s više energije. Drugi put plesali su slowfox i boljom izvedbom zaslužili su veću ocjenu nego za prvi ples. Dobili su 36 bodova.
- Baletni početak bio je jako efektan - rekao je Dinko, a Davor ih je pohvalio što su uspješno prijemostili razliku u visini koja ponekad može zasmetati u slowfoxu. Favoriti showa Franka Batelić i Ištvan Varga za prvi ples odabrali su quickstep. Pjevačica je nakon nastupa otkrila kako joj nije najbolje legao taj ples, ali elegantnom i živahnom izvedbom opet su zaslužili ovacije publike i same desetke žirija.
- ovo je bila najbolja izvedba koju smo vidjeli večeras - bio je kratak Elio. Drugog puta plesali su cha cha cha. Mlada pjevačica pojavila se u lepršavoj haljini. Žiri je bio oduševljen njihovo izvedbom, ali je Davor Bilman imao nešto za reći Franki.
- Kod tebe, Franka, mi je zasmetalo što nisam vidio rad nogu - rekao je Davor i dodijelio im devetku. Ostali u žiriju odlučili su se opet za desetke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 27

VIDEO