Obavijesti

Show

Komentari 5

"Ples sa zvijezdama": Po osam sati lijepimo kristale

"Ples sa zvijezdama": Po osam sati lijepimo kristale
4

Kostimografkinja "Plesa sa zvijezdama" otkriva kako iza svake emisije ostane se dogovarati s natjecateljima o njihovim slijedećim kostimima

VIDEO

Djevojke izraze želje, a ja ih pokušam ispuniti. Najbitnije je da je haljina funkcionalna. Plesačici mora biti udobno, kaže kostimografkinja Nataša Svekler. Natjecatelji “Plesa sa zvijezdama” nakon showa uvijek još sat ostanu s njom dogovarati kostime za sljedeću emisiju. U nedjelju crta skice i šalje ih krojačkoj službi HTV-a, a kostimografi zatim ukrašavaju haljinu kristalima, resama, perjem i drugim. Kristali se lijepe pincetom jedan po jedan, što traje i osam sati po haljini.
- To me smiruje. Najbolji su kristali Swarovski jer se najviše sjaje. Lijepimo ih univerzalnim ljepilom pa uopće ne otpadaju u pranju - kaže Svekler. Paketić s 360 kristala Swarovski stoji 100 eura, odnosno komad je oko dvije kune. Za haljine Ive Šulentić trebalo je nekoliko paketa kristala. Plesna haljina sastoji se od bodija i korzeta, na koji se šiva materijal. Dobar izgled natjecateljice mogu zahvaliti i mnogim trikovima: čarapama koje oblikuju noge, umecima za grudi i kremama za samotamnjenje. Dogodi se i nezgoda. Vedranu Mlikoti hlače su puknule ispod stražnjice, a Ani Ugarković otkopčala se haljina. Haljine poslije showa spremaju se u skladište HRT-a, gdje ih je nekoliko tisuća. Čekaju novogodišnji program ili sličnu emisiju.



ZA IVIN GRUDNJAK 2000 KRISTALIĆA
Samo se grudnjak koji je nosila Iva Šulentić u svojoj posljednjoj emisiji izrađivao osam sati. Kostimografkinje su pincetom na njega nalijepile čak 2000 kristala Swarovski.




MLIKOTA: NEMA VEZE, BAR SAM SMRŠAVIO
Nije mi krivo. Naučio sam plesati i smršavio. Bila bi nepravda da su ispali Ištvan i Franka, a ovo je realno, kaže Vedran Mlikota. Haljinu njegove partnerice kostimografkinja je dorađivala na njoj. Marija Šantek htjela je da rese budu trokutaste, a Nataša uzela škare i ispunila joj želju.


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO