Obavijesti

Show

Komentari 36

Pijana Jelena provela noć u ćeliji, bježala je policiji

Pijana Jelena provela noć u ćeliji, bježala je policiji
1

Makarski prekršajni sud kaznio je manekenku s 9700 kuna i zabranom vožnje na tri mjeseca. Ona je već imala takvu zabranu, ali od riječkog suda

VIDEO

Jelena Urukalo (22) odbila je puhati u alkotest. Vozačka joj nije bila važeća. Ne smije za volan do kraja listopada jer su je lani u Rijeci uhvatili da isto vozi pijana. Bivša “farmerica” je u utorak u četiri sata poslije ponoći u Makarskoj vozila Golf riječkih registracija. Prvoj policijskoj kontroli nije stala, već je produžila naprijed. Stala je tek drugoj kontroli. Njima je odbila alkotest. Priveli su je u postaju, gdje su je zadržali dok se nije otrijeznila. Potom su je izveli pred sud, gdje su joj odredili kaznu od 9700 kuna i zabranili voziti tri mjeseca. Jelena tvrdi da nije bila pijana niti bježala policiji.
- Moja jedina greška bila je ta što sam vozila pod zabranom. Društvo s kojim sam bila je cugalo, pa sam rekla da ću onda radije ja voziti tih nekoliko stotina metara. Nisam bježala policiji. Stala sam sa strane čim sam vidjela palicu. Da sam htjela pobjeći, ne bi me tek tako uhvatili, vozila bih 300 na sat, a ne bih stala. I nisam odbila alkotest. Puhala sam, ali nisam mogla napuhati od straha. Oni to odmah vode kao da sam odbila alkotest. U policiji sam bila par sati. Bilo mi je grozno. Poznata sam pa su mislili da sam umišljena - kaže Jelena. Kaznu će, kaže, platiti čim se vrati kući u Rijeku. Mami je planirala reći također na povratku kući, no morala joj se javiti nakon što je sve izašlo u medije.
- Malo je bila ljuta - kaže Jelena. Odmor neće prekinuti. Trenutačno je na Bolu na Braču. S njom je i dečko Daniel (29), koji u Rijeci uskoro otvara mesnicu.

POBACILA DOK JE STOKA BIO U KOMUNI
Jelena je bila sa Stokom, no on je završio u komuni. Prohodala je s riječkim poduzetnikom Stipom, s kojim je zatrudnjela. Trudnoća je bila izvanmaternična pa je morala pobaciti. Stoka je za to saznao kad je ona otišla na farmu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 36

VIDEO