Obavijesti

Show

Komentari 3

Phoenix je dobio sina, nazvao ga River po pokojnom bratu...

Phoenix je dobio sina, nazvao ga River po pokojnom bratu...
9

Vijest o rođenju sina je medijima otkrio redatelj Victor Kossakovsky (59) na filmskom festivalu u Zurich nakon prikazivanja filma 'Gunda', gdje je Joaquin izvršni producent

VIDEO

Oskarovac Joaquin Phoenix (45) i njegova partnerica Rooney Mara (35) postali su roditelji, piše Daily Mail. Rooney je prije mjesec dana rodila sina, ali tek sada je vijest 'procurila' u medije. 

POGLEDAJTE VIDEO: Zloglasne stepenica zbog 'Jokera' postale turistička atrakcija

Pokretanje videa...

01:15

Phoenix je sina odlučio nazvati po svom pokojnom bratu Riveru, koji je preminuo u listopadu 1993. godine. Vijest je medijima otkrio redatelj Victor Kossakovsky (59) na filmskom festivalu u Zurich nakon prikazivanja filma 'Gunda', gdje je Joaquin izvršni producent. 

- Upravo je dobio dijete. Predivnog sina kojeg je nazvao River - rekao je Kossakovsky. 

92nd Academy Awards - Audience

Glumčeva želja je bila da mu sin nosi ime njegova prerano preminula brata Rivera. Joaquin je brata spomenuo i kad je primao Oscara za ulogu u filmu 'Joker'.

- Samo... Želim samo... Kada je on imao... Kada je moj brat imao 17 godina, napisao je ove stihove. River je napisao: Potrči prema spasonosnoj ljubavi i mir će uslijediti - rekao je tada glumac drhtavim glasom. 

Premiere for the film "Joker" in Los Angeles

Podsjetimo, River je imao 23 godine kada se ispred kluba 'The Viper Room' počeo grčiti i povraćati. Sve je gledao njegov brat Joaquin. 

Oskarovac Phoenix opet slavi: U 46. godini čeka prvo dijete...
Oskarovac Phoenix opet slavi:  U 46. godini čeka prvo dijete...

- Molim vas, dođite odmah! Dođite hitno! Moj brat se grči na pločniku! Ne znam, mislim da je uzeo Valium ili tako nešto! Dođite odmah, molim vas - vikao je uspaničeni Joaquin. River je ubrzo poplavio, a bolničari su mu dali lijekove ne bi li mu pokrenuli srce, no nije bilo znakova života. Službeno je proglašen mrtvim 31. listopada u dva sata ujutro, a uzrok smrti bio je srčani udar uzrokovan predoziranjem kokainom i heroinom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Znaš li tko sam? Izbacili su ga iz glazbene škole jer je bio 'lijen i netalentiran', a postao je ikona
PROSLAVLJENI GLAZBENIK

Znaš li tko sam? Izbacili su ga iz glazbene škole jer je bio 'lijen i netalentiran', a postao je ikona

Prvi put sam stvarno bio fasciniran zvukom gitare na koncertu grupe Manjifiko u Sarajevu, prisjetio se jednom prilikom glazbenik