Obavijesti

Show

Komentari 3

Petko na premijeru filma 'Joker: Ludilo u dvoje' stigao kao Joker

Petko na premijeru filma 'Joker: Ludilo u dvoje' stigao kao Joker
17

Premijera je prošla uz veliku pažnju influencera, tiktokera, novinara i strastvenih filmofila, koji su prvi imali priliku zakoračiti u svijet magnetične privlačnosti Jokera i Harley Quinn

VIDEO

Premijerna projekcija filma 'Joker: Ludilo u dvoje' u CineStar Arena IMAX-u je pružila nezaboravno iskustvo svim prisutnima. Dugo očekivani film studija Warner Bros. prikazan je u distribuciji Blitz filma, a privukao je brojne poznate osobe, među kojima su bili: Branka Krstulović, Bojana Gregorić Vjezović i Enes Vejzović, Morana Zibar, Jan Kerekeš, Ivan Dečak, Minea, Dalibor Petko, Antonia Ćosić i mnogi drugi.

Sretnik iz Hercegovca bogatiji je za 64.000 eura: Uložio je tek 85 centi i pogodio Joker broj
Sretnik iz Hercegovca bogatiji je za 64.000 eura: Uložio je tek 85 centi i pogodio Joker broj

Premijera je prošla uz veliku pažnju influencera, tiktokera, novinara i strastvenih filmofila, koji su prvi imali priliku zakoračiti u svijet magnetične privlačnosti Jokera i Harley Quinn. Atmosfera je bila ispunjena uzbuđenjem i oduševljenjem.

Oscarom nagrađeni Joaquin Phoenix na velika platna vratio se u ulozi Arthura Flecka, poznatijeg kao Jokera, dok se dobitnica Oscara Lady Gaga, transformirala u Harley Quinn u glamuroznom ludilu nastavka kultnog psihološkog trilera studija Warner Bros. iz 2019. godine. 

'Joker: Ludilo u dvoje' nas u napetoj i emotivnoj priči ponovno vodi u mračne hodnike bolnice Arkham State, gdje se Arthur Fleck suočava s novim izazovima i ulogama.

Scenarij su i ovaj put napisali Todd Phillips i Scott Silver, koji su radili i na originalnom filmu, koji je zaradio više od milijardu dolara na svjetskim kino blagajnama te sve do nedavno bio film s najvećom zaradom u kategoriji R.

U ovom filmu pojavljuju se i nova lica kao što su Brendan Gleeson (The Banshees of Inisherin), Catherine Keener (Get Out), Harry Lawtey (Industry), Jacob Lofland (Mud), Steve Coogan (Philomena) i Ken Leung (Star Wars: The Force Awakens). Uz povratak Zazie Beetz kao Sophie Dumond, fanovi će imati priliku ponovno vidjeti i Sharon Washington i Leigh Gill u svojim ulogama. Svi oni donose posebnu dinamiku i kompleksnost u priču o ljubavi i ludilu.

Ovaj naslov možete pogledati i u premium kino formatima kao što su ScreenX, 4DX, Gold Class i IMAX® kako biste uživali u maestralnoj glumi, izuzetnom zvuku i veličanstvenim scenama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Novi život Petre Sanader: Udala se u tajnosti, ima novi posao i kuću u Teksasu od 500.000 €
OSTVARILA 'AMERIČKI SAN'

Novi život Petre Sanader: Udala se u tajnosti, ima novi posao i kuću u Teksasu od 500.000 €

Plus+ Udala se za Amerikanca Michaela Anthonyja Reynoldsa, a tijekom 16 godina boravka u SAD-u, Petra je promijenila nekoliko profesija pa je od glumice, scenaristice i modela postala agentica za nekretnine...
Prvi kandidat koji je ispao iz 'MasterChefa' je Ante Vukadin
ZAVRŠIO SVOJE PUTOVANJE

Prvi kandidat koji je ispao iz 'MasterChefa' je Ante Vukadin

Ante je bio vidno razočaran nakon što je chef Goran u njegovom tanjuru pronašao kost