Nisam zadovoljan kvalitetom mojih tanjura, ali mislim da je svaki bio savršen i dalje bi od sebe tražio više. A u smislu jesam li ponosan koliko sam dao od sebe, apsolutno, govori nam Petar
Petar iz 'MasterChefa: 'Trebalo je malo sreće, razočaran sam'
Članovi žirija su me iznenadili činjenicom koliko su pristupačni. Puno su nam pomagali i puno su znanja na sve nas prenijeli, govori nam Petar Tudja, koji je ispao iz 'MasterChefa' u ponedjeljak.
U posljednjem je izazovu kuhao u paru s Leonom Babićem, a nakon što su neuspješno prošli kroz stres test, obojica su napustili show.
Petar se na 'MasterChef' prijavio, kako kaže, da vidi što može napraviti u njemu te da okuša u 'svjetski poznatoj kuhinji'. Pitali smo ga kako se osjeća nakon ispadanja iz showa i je li ga to razočaralo.
- Razočaran jesam zato što smatram da sam uz malo sreće još mogao biti u 'MasterChefu', barem do top 15, ali moje vrijeme je došlo i nemam primjedbi oko toga - govori Petar. Ispričao nam je i je li zadovoljan onime što je prikazao u showu.
- Nisam zadovoljan kvalitetom mojih tanjura, ali mislim da je svaki bio savršen i dalje bi od sebe tražio više. A u smislu jesam li ponosan koliko sam dao od sebe, apsolutno, nisam ni jednom izašao iz kuhinje da sam mislio da sam trebao dati više. Volio bih samo da sam imao malo iskustva iza moga kuhanja doma - ispričao nam je Tudja.
Svog favorita nam nije htio otkriti, ali je rekao da njegov prvi i jedini favorit zna da će navijati za njega izvan showa.
Petar je u show ušao s velikom podrškom njegove obitelji i djevojke.
- Najveća su mi podrška moja obitelj, u koju ubrajam i moju djevojku Lauru, u 'MasterChefu' i u životu. Bez njih nema ni mene. Hvala ljudi - priča nam.
Ispričao nam je i kako se stvorila njegova ljubav prema kuhanju te što voli najviše kuhati.
- Ljubav prema kuhanju se rodila nenadano iz potrebe, došlo je vrijeme kada sam si sam morao raditi za jesti i bio sam iznenađen koliko je zapravo zabavno i nagrađujuće bilo. Volim pripremati ribu i svjetsku hranu, makar kuhinja je meni kuhinja i uživam u svemu. Razvio sam i veliku simpatiju prema slatkome - govori nam.
Za kraj nam je otkrio i svoje planove za budućnost.
- Budućnost je nejasna, ali joj se svakako veselim, otvorio sam novi 'food blog' commis_chef na Instagramu koji možda jednog dana preraste u nešto više, vidim se u kuhinji kako učim od ljudi koji znaju sve što se znati da. Volim kuhinju, volim pritisak, volim rad, volim zaslužnost i krivnju, volim brzi tempo, volim davati sve od sebe i da ljudi to vide. Želim nastaviti u kulinarskim vodama - rekao nam je.