Obavijesti

Show

Komentari 1

Ozloglašeni glazbeni menadžer ide u mirovinu: Napustili su ga Justin Bieber, Ariana Grande...

Ozloglašeni glazbeni menadžer ide u mirovinu: Napustili su ga Justin Bieber, Ariana Grande...
3

Scooter Braun je istaknuo da je već neko vrijeme razmišljao o ovom potezu, ali se odlučio napraviti ga tek nakon što je izgubio brojne velike i važne klijente

VIDEO

Poduzetnik, glazbeni direktor i menadžer Scooter Braun (42) otkrio je da se više neće baviti glazbenim menadžmentom, nakon što su ga napustile brojne zvijezde, uključujući Justina Biebera i Arianu Grande. Na Instagramu je podijelio dugačku izjavu te jednu stariju fotografiju na kojoj se našao i Bieber. 'Nakon 23 godine je ovo poglavlje glazbenog menadžera došlo kraju', napisao je među ostalim Braun koji je počeo raditi kao menadžer sa samo 19 godina.

Najomraženiji čovjek glazbene industrije boravio je s Bezosom i društvom na luksuznoj jahti...
Najomraženiji čovjek glazbene industrije boravio je s Bezosom i društvom na luksuznoj jahti...

- Čudan je osjećaj jer mislim da sam ovo htio već neko vrijeme, ali sam se iskreno bojao odgovoriti na pitanje: 'Tko bih ja bio bez njih?'. Stvarno sam imao samo 19 godina kada sam započeo. Cijeli moj odrasli život sam igrao ulogu menadžera za umjetnike, dežuran 24 sata dnevno, 7 dana tjedno. I 20 godina sam to volio. To je sve što sam znao - poručio je pa dodao:

- Ali, kako moja djeca rastu i kako je moj privatni život pretrpio neke udarce, došao sam do spoznaje da su moja djeca tri superzvijezde koje ne želim izgubiti. Žrtve koje sam nekada bio voljan napraviti više nisu opravdane. Vrijeme je da krenem s novom ulogom.

Istaknuo je i da je već neko vrijeme razmišljao o ovom potezu, ali se odlučio napraviti ga tek nakon što je izgubio brojne velike i važne klijente. 'Bog me gurao u ovom smjeru već neko vrijeme. Nemam ništa osim ljubavi prema onima s kojima sam tijekom godina radio, a sada kada ostvarujemo drugačiji radni odnos, uvijek ću biti u njihovom kutu kako bi im pomogao i kako bi ih podržao, bilo to izravno ili iz daleka', napisao je. Prisjetio se i nekih zvijezda s kojima je radio tijekom karijere u glazbenom menadžmentu, među njima i J Balvina, Demi Lovato, Martina Garrixa, Davida Guette i drugih.

Justin Bieber: Seasons Premiere - California

Obratio se i Justinu i Ariani. 'Vidjeti ih kako postaju legende kakve su danas će zauvijek biti moja najveća čast', napisao je.

Scooter će se, kako kaže, fokusirati na svoju ulogu kao CEO i član odbora tvrtke Hybe America, koja još uvijek surađuje s Justinom Bieberom i Arianom Grande.

Uplakani Justin Bieber zabrinuo je obožavatelje: Je li njegova supruga Hailey kriva za suze?
Uplakani Justin Bieber zabrinuo je obožavatelje: Je li njegova supruga Hailey kriva za suze?

Podsjetimo, Braun je 2007. godine na YouTubeu pronašao video Justina Biebera, koji će kasnije postati njegov najbitniji klijent. Tada 12-godišnji Justin je obradio pjesmu izvođača Ne-Yoa te video objavio na YouTube, a Scooter je u njemu prepoznao potencijal te ga je odmah krenuo tražiti. Kratko nakon je Justin potpisao s Raymond Braun Media Group na čelu s Braunom i Usherom te mu se život u potpunosti promijenio. Već s prvim albumom je postao svjetska zvijezda, a danas je među najpoznatijim pjevačima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO