Obavijesti

Show

Komentari 12

Ovo je 'najmokriji' video Nives Celzijus: 'Oduvijek sam htjela spot u kojem sve prska i klizi'

Ovo je 'najmokriji' video Nives Celzijus: 'Oduvijek sam htjela spot u kojem sve prska i klizi'
10

Nives Celzijus kaže da je oduvijek sanjala o ovakvom spotu, 'u kojem sve prska, kaplje i klizi'

VIDEO

Od početaka glazbene karijere željela sam snimiti baš ovakav spot, gdje sve prska, kaplje, klizi. Oduvijek su mi scene pranja auta bile posebno senzualne i moćne te i dandanas pamtim Jessicu Simpson, Paris Hilton, Carmen Electru i Jenny McCarthy u tim mokrim izdanjima, sa šmrkom u ruci, kako sapunaju limenog ljubimca.

Nives Celzijus je ovoga puta nadmašila samu sebe...
Nives Celzijus je ovoga puta nadmašila samu sebe...

Izjavila je to Nives Celzijus, koja je snimila spot za pjesmu "Moja pila", a s kojom je u svibnju nastupila na CMC festivalu u Vodicama. Zbog puno obaveza nije ga stigla snimiti ranije, no bitno je da smo ga dočekali. Najavila je da će se više posvetiti pjevačkoj karijeri, a toga se i drži. Moglo bi se čak reći i da je "dala malo gasa".

Gledali smo Nives nedavno u spotu za pjesmu "Migni, namigni", kad se bavila ribičijom. Pohvalila nam se tada da nikad nije bila u ribolovu, ali da je ulovila dobru ribu. Prije ljeta izdala je novu pjesmu, a sad i spot. Prvi put je režiju prepustila zadarskom snimatelju i fotografu Luckyju, a inspiraciju za scenarij dobila je gledajući atraktivne "mokre" glazbene spotove svjetskih zvijezda.

- Ovo je vrući spoj videouradaka koji su me inspirirali, s još pokojim Celzijusom. I moram priznati da mi je ovo bilo najzabavnije snimanje. Obično kad su ta cjelodnevna snimanja tijekom ljeta, borim se s vrućinama i znojem, a ovdje je sve bilo potaman. Taman kad udari toplina, a ja se lijepo pošpricam - objasnila je slikovito.

Voli prati aute, a pjesma "Moja pila", otkrila je, nastala je još tijekom korone.

- To je još jedna u nizu mojih autorskih pjesama, snimljena još u vrijeme korone, ali čekala sam taj intuitivni trenutak da je napokon predstavim publici. Inspiraciju sam dobila nakon sastanka s jednim regionalnim kolegom pjevačem, kad smo pregovarali o duetu. Sjećam se da se u jednom trenutku malo opustio i počeo rangirati kolegice, uspoređujući ih s prijevoznim sredstvima. Od dvokotača, preko Stojadina, pa sve do Bugattija - rekla je pa nastavila:

Ljetu nije kraj dok Nives Celzijus i Žanamari Perčić ne kažu da je gotovo: 'Rujan ću učiniti svojim'
Ljetu nije kraj dok Nives Celzijus i Žanamari Perčić ne kažu da je gotovo: 'Rujan ću učiniti svojim'

- I OK, nažalost, naviknuli smo se na taj diskurs balkanskih muškaraca u kojem rado ženama 'tepaju' uspoređujući ih s omiljenom limarijom, ali ipak sam bila osupnuta tolikim angažmanom oko stvaranja liste onih koje bi najradije 'provozao'. Prokomentirala sam tada da je šteta što toliko vremena troši na sanjarenje o vožnjama koje su mu nedostižne. I nakon toga je nastala 'Pila', kao šaljivi odgovor likovima koji nepotrebno mozgaju o neostvarivim vožnjama - rekla je Nives.

Nije otkrila pametnjakovića koji prema automobilima, odnosno prijevoznim sredstvima, rangira žene. Pjesmom je odgovorila Nives, koju u zadnje vrijeme gledamo u mnogim serijama, žirijima raznih showova, a uskoro će biti voditeljica projekta "Imanje". 

POGLEDAJTE SPOT:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 12

VIDEO

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom
DOBIO GODINU DANA ZATVORA

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom

Mladić iz publike je rekao da je bio žrtva pedofilije kad je imao 14 godina