Obavijesti

Show

Komentari 26

Osvanula je prva 'fotka' North West: Kanye je pokazao kćer

Osvanula je prva 'fotka' North West: Kanye je pokazao kćer
3

Reper je prvu fotografiju dvomjesečne North West pokazao u novom talk showu Kimine majke Kris Jenner, a reality zvijezda ju je potom objavila na Instagramu

VIDEO

Nakon dva mjeseca nagađanja, Kanye West (36) i Kim Kardashian (32) otkrili su javnosti kako izgleda njihova kćer North West. Reper je u showu 'Kris' starletine majke Kris Jenner pokazao fotografiju djevojčice rođene 15. lipnja dok ju je reality zvijezda u petak objavila na Instagramu. Fotografija malene North pojavila se na ekranu u trenutku kada su Kim i Kris raspravljali o novoj članici njihove obitelji.

- Kako je slatka ova veličanstvena djevojčica. Što misliš, na koga sliči? - pitala je Kris Kanyea, na što je on odgovorio kako se moli da malena izgleda poput majke kad odraste.

Kris je potom komentirala kako misli da je North sjajna kombinacija njih oboje.

- Mislim da je savršena kombinacija vas oboje. Neodoljiva je. Ima Kimine oči, a mislim kako je naslijedila tvoje obraze i usne. Jednog dana ima tvoje usnice, a drugog dana Kimine - rekla je Kris.

Unatoč šuškanjima par nije želio prodati prvu fotografiju malene North za 16 milijuna kuna jer su je po prvi put odlučili pokazati u novom talk showu Kimine majke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 26

VIDEO