Obavijesti

Show

Komentari 11

Ostavio suprugu, s ljubavnicom puklo pa sad ima novu djevojku

Ostavio suprugu, s ljubavnicom puklo pa sad ima novu djevojku
7

Proslavljeni kuhar hrvatskoj je publici poznat kao član žirija u emisiji 'Dobar, bolji, najbolji...britanski slastičar', a u ljubavnom životu dinamično mu je koliko i u kuhinji

VIDEO

Televizijski kuhar Paul Hollywood (53) još jednom se našao u središtu pozornosti. Daily Star se raspisao kako je Paul viđen s novom djevojkom, i to u u luksuznom ciparskom hotelu gdje je upoznao i oženio bivšu suprugu, Alexandru Hollywood.

Od nje se nedavno razveo, a ne samo da je imao krah sa suprugom, već je “pukla” ljubav i sa djevojkom Summer Monteys-Fullam (24), zbog koje je i ostavio ženu. Nadajmo se da za njega vrijedi ono pravilo “Treća sreća najveća”. 

Proslavljeni kuhar hrvatskoj je publici poznat kao član žirija u emisiji 'Dobar, bolji, najbolji...britanski slastičar', a nedavno je upao u zanimljiv skandal. Pobjesnio je jer su mu prevaranti ukrali fotografije i napravili lažni profil na društvenim mrežama te se javljali nepoznatim ženama, s njima počinjali komunikaciju te se pretvarali da su Paul, koji bi rado htio s njima izaći i upoznati ih.

Slavni TV chef ponovno u frci: 'Lažu da sam ja i šalju poruke'
Slavni TV chef ponovno u frci: 'Lažu da sam ja i šalju poruke'

Da bi to spriječio, kuhar se oglasio na službenom profilu i napisao kako on nema veze s tim te apelira da se takvi slučajevi prijave. Ipak, i bez toga čini se da je ljubavni život TV lica dovoljno dinamičan. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11

VIDEO