Obavijesti

Show

Komentari 5

Opa, snima se nastavak kultnog filma 'The Goonies'! Evo čime se danas bave omiljeni glumci...

Opa, snima se nastavak kultnog filma 'The Goonies'! Evo čime se danas bave omiljeni glumci...
11

Plan je započeti razvijati ideje za nastavak sljedeće ljeto, s mogućim datumom izlaska 2026. ili 2027. Original je toliko kulturalno značajan, Warner Bros‘ zna da ga mora savršeno napravit, rekao je izvor

VIDEO

Kultni film 'The Goonies' vraća se nakon 40 godina! Jedan od najpoznatijih dječjih filmova dobit će nastavak, a u glavnim ulogama ponovno će se, navodno, naći glumci iz originalne verzije filma iz 1985. godine. Kako javlja The Sun, produkcija bi mogla krenuti sljedeće ljeto, a film bi u kinima mogao izaći 2026. ili 2027.

Ke Huy Quan iz 'Indiane Jones' i 'Gooniesa' 30 godina nije glumio pa dobio Zlatni globus
Ke Huy Quan iz 'Indiane Jones' i 'Gooniesa' 30 godina nije glumio pa dobio Zlatni globus

- O novom ‘Gooniesu‘ se pričalo dugo vremena, a napokon je dobio zeleno svijetlo - rekao je izvor pa dodao:

"The Goonies" (1985)

- Plan je započeti razvijati ideje za nastavak sljedeće ljeto, s mogućim datumom izlaska 2026. ili 2027. Original je toliko kulturalno značajan, Warner Bros‘ zna da ga mora savršeno napraviti. Vjerojatno će se velike zvijezde vratiti, ali su mogućnosti za ovaj nastavak beskonačne.

Umro je Richard Donner: Veliki redatelj hit filmova Superman, Smrtonosno oružje i Goonies...
Umro je Richard Donner: Veliki redatelj hit filmova Superman, Smrtonosno oružje i Goonies...

Dodao je kako je cijeli tim jako uzbuđen jer se film vraća nakon 40 godina.

U orginalnoj verziji filma glavne uloge imali su Sean AstinCorey Feldman i Josh Brolin. Pridužili su im se i Jeff Cohen te Ke Huy Quan. Zvijezde filma posljednji put okupile su se 2020., kad su imali 'reunion' putem videopoziva.

Gdje su danas glumci?

A gdje su danas glumačke zvijezde iz filma? Pa neke su se nastavile baviti glumom, dok su druge odlučile pobjeći od oka javnosti.

Jednu od glavnih uloga igrao je Josh Brolin (56), koji je u filmu utjelovio lik Brandona. Josh je nakon kultnog filma ostao u glumačkim vodama, a u svojoj karijeri je od tada doživio ogroman uspjeh.

Glumio je u filmovima poput 'Deadpoola', 'Sicario' i 'Dine', a jedna od najpoznatijih njegovih uloga je svakako lik zlikovca Thanosa u franšizi 'Osvetnici'.

Outer Range Prime Video Premiere Event

Uz njega se u glavnoj ulozi našao i Sean Astin (53), kojega su gledatelji 'Gooniesa' upoznali kao Mikeya. Astin se također nastavio baviti glumom, a jedna od njegovih najpoznatijih uloga je u 'Gospodaru prstenova', gdje je utjelovio lik Sama. Pojavio se i u prvoj sezoni kultne Netflixove serije 'Stranger Things' u ulozi Boba.

Los Angeles: Održana je dodjela nagrada  American Society of Cinematographers

Lik Moutha u filmu glumio je Corey Feldman (53), koji je neko vrijeme nastavio s glumom te snimio hitove 'Ostani uz mene' i 'Izgubljeni dječaci'. Njegova karijera krenula je nizbrdo nakon što je upao u probleme s drogom.

Posljednjih godina snimao je većinom horore koji nisu doživjeli veliki uspjeh. Također je 2020. snimio i dokumentarni film u kojemu je pričao o seksualnom zlostavljanju njega i njegovog glumačkog kolege.

The 23rd Annual Genesis Awards - Beverly Hills

Glumac Ke Huy Quan (53) utjelovio je lik 'Date'. Osim 'Gooniesa' poznat je i po svojoj ulozi u 'Indiani Jones'. Međutim, nakon velikog uspjeha se povukao iz glume. Četrdeset godina nije snimio niti jedan film, sve do 2022. kad se pojavio u filmu 'Sve u isto vrijeme', za koji je dobio i nagradu Zlatni globus.

80th Annual Golden Globe Awards in Beverly Hills

Glumica Martha Plimpton (53) u filmu se pojavila kao lik djevojčice Stef. Od tada je glumila u brojnim filmovima i serijama, a posljednja uloga bila joj je u seriji 'The Regime'.

Jennifer Lopez pratila Bena Aflecka na premijeru filma "The Tender Bar"

Ulogu Chunka igrao je Jeff Cohen (50), koji trenutačno radi kao odvjetnik, a glumom se ne bavi od 1991. godine. Iz glume se povukla i Kerri Green (57), koja je nakon 'Gooniesa' i njezine uloge Andy, imala nekoliko manjih uloga u filmovima. Danas se bavi pisanjem scenarija, a čak je i režirala nekoliko filmova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom
DOBIO GODINU DANA ZATVORA

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom

Mladić iz publike je rekao da je bio žrtva pedofilije kad je imao 14 godina