Obavijesti

Show

Komentari 2

One su najveća podrška našim 'vatrenima': Neki su se zaljubili još u srednjoškolskim klupama

One su najveća podrška našim 'vatrenima': Neki su se zaljubili još u srednjoškolskim klupama
8

Dok neki naši reprezentativci svoje veze drže u privatnosti, drugi ponosno pokazuju svoje djevojke i supruge na društvenim mrežama

VIDEO

Hrvatska reprezentacija će u subotu 15. lipnja odigrati svoju prvu utakmicu na Europskom prvenstvu 2024. godine. Cijela se Hrvatska priprema za navijanje, a najveću će im podršku, kao i svake godine, dati njihove ljepše polovice. Dok neki naši reprezentativci svoje veze drže u privatnosti, drugi ponosno pokazuju svoje djevojke i supruge na društvenim mrežama.

WAGS-ice zablistale na dodjeli Zlatne lopte: Messi i supruga, Beckham pozirao bez Victorije
WAGS-ice zablistale na dodjeli Zlatne lopte: Messi i supruga, Beckham pozirao bez Victorije

Kapetan reprezentacije Luka Modrić u braku je s Vanjom. Njihova ljubavna priča započela je kad je Luka imao 19 godina. Vanju je primijetio na stadionu u Maksimiru. Njena majka Vesna je tada radila na stadionu, a Vanja ju je dolazila posjetiti. Luka i Vanja su jedan dan pričali više sati na telefonu, a onda se dogovorili za prvi spoj. Šest mjeseci nakon spoja su počeli živjeti zajedno. Vjenčali su se 2010. godine pred matičarem, a godinu dana kasnije su organizirali i crkveno vjenčanje. Prvo dijete su Luka i Vanja dobili 2010. godine, tri godine kasnije dobili su kćer Emu, a 2017. rodila im se kćer Sofija.

Vratar Dominik Livaković je 2017. godine započeo vezu s Helenom Matić. Par se upoznao sasvim slučajno preko zajedničkih prijatelja. Nakon pet godina veze vjenčali su se u katedrali Sv. Stošije u Zadru, a prvo dijete dobili su 6. siječnja 2022. godine.

Ivan Perišić i njegova supruga Josipa upoznali su se još u tinejdžerskim danima. Zaljubili su se u srednjoj školi gdje su zajedno sjedili u klupi. Par se 2012. godine vjenčao kod matičara, a 2020. godine imali su crkveno vjenčanje u tajnosti. Zajedno imaju troje djece, kćer Manuelu i sinove Lea i Luku. Supružnici svoj privatan život drže dalje od oka javnosti.

Reprezentativac Ante Budimir svoj privatan život drži dalje od oka javnosti. Od 2019. godine je u braku s Monikom, a upoznali su se, kako nam je jednom prilikom rekao, u Velikoj Gorici. 

- Bilo je to kod kina, tamo se družili, ja sam je na biciklu vozio prema doma... Dugo smo zajedno, jako se dobro poznajemo i drago mi je da je uz mene. Razumijevanje u braku je potrebno - rekao je jednom prilikom. Ante i Monika zajedno imaju trojicu sinova.

Marcelo Brozović u sretnom je braku sa Silvijom, koju je upoznao 2012. godine u Velikoj Gorici. Kada se on preselio u Italiju zbog nogometa, ona se preselila s njim. Četiri godine nakon što su se upoznali su se vjenčali, a 2017. su dobili prvo dijete, kćer Auroru. Sina Rafaela dobili su 2019. godine.

Mateo Kovačić svoju je suprugu Izabel upoznao u župi u Sesvetskim Selima. Mateo je u crkvi bio ministrant, a Izabel je pjevala u zboru. Zaljubili su se tijekom nedjeljnih misa, a nakon sedam godina veze, 2017. godine, su se i vjenčali. Vjenčanje su imali u istoj crkvi u kojoj su se upoznali. Prvo dijete dobili su 2020. godine, a ovih dana je Izabel objavila da čekaju i drugo dijete.

Nogometaš Domagoj Vida već godinama ljubi bivšu misicu Ivanu. Par je vezu započeo 2012. godine, a vjenčali su se četiri godine kasnije u Umagu. Godinu dana prije vjenčanja dobili su sina Davida. Njihova je veza u početku bila veza na daljinu. Domagoj je živio u Ukrajini gdje je igrao za Dinamo Kijev, a Ivana je studirala u Zagrebu.

One su nove žene nogometaša: Dalmatinke lude za Pukštasom, evo koga ljubi Martin Baturina
One su nove žene nogometaša: Dalmatinke lude za Pukštasom, evo koga ljubi Martin Baturina

Bruno Petković ljubav je pronašao u Ivi Šarić, s kojom se vjenčao u tajnosti prošle godine. Iva i Bruno su prije početka veze bili prijatelji, a kliknuli su tijekom jednog intervjua 2019. godine, u kojem je Iva intervjuirala Brunu. Tada je radila kao voditeljica emisije 'Klub 7'. Zajedno imaju i jedno dijete, sina Adriana, kojeg su dobili 2021. godine. 

Ljubavna priča nogometaša Andreja Kramarića i Mie Ćurković započela je u ljeto 2017., godinu dana nakon što je on počeo igrati za njemački klub Hoffenheim. No, kako je Mia tada još uvijek studirala veterinu, vezu su održavali na daljinu. Upoznali su se u jednom zagrebačkom kvartu, a Mia je Andreja osvojila na prvi pogled. Mia se nakon završenog studija veterine i nekoliko godina veze na daljinu preselila u Heidelberg. Prvo dijete dobili su 2021. godine, a vjenčali su se iste te godine u Starogradskoj vijećnici na zagrebačkom Gornjem gradu. Krajem svibnja 2024. su dobili i drugo dijete.

Andrej Kramarić jučer je dobio drugo dijete, a ovako je 2021. izgledalo njegovo vjenčanje

Mislava Oršića tijekom utakmica podržava njegova supruga Suzana. Par je u vezi još od srednjoškolskih dana, a vjenčali su se 2018. godine. Iste su godine krstili sina Manuela.

Tko je cura hajdukovca Leona? Čekaju dijete, sad žive u Splitu: 'Savršena veza ne postoji...'
Tko je cura hajdukovca Leona? Čekaju dijete, sad žive u Splitu: 'Savršena veza ne postoji...'

Josip Juranović u svoju se Lanu zaljubio 2019. godine. Upoznali su se preko prijatelja, a Lana je Josipa odmah osvojila. Zaručili su se u svibnju 2022. godine. Kod matičara su se vjenčali 2023. godine, a veliku svadbu su imali krajem svibnja 2024. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO