Chefovi Stjepan Vukadin, Mario Mihelj i Goran Kočiš presudit će tko će od natjecatelja koji su pristupili audiciji proći u novi krug natjecanja.
'Odrastao sam bez oca, bili smo siromašni i imali tek poljski wc, a mama kuhala kriminalno loše'
Nastavljaju se audicije za emisiju Masterchef. Kandidati će pokazati svoje kulinarske vještine pred strogim, ali pravednim žirijem, kažu iz Masterchefa.
Na audiciju će doći 33-godišnji Željko Keleuva iz Gračana koji će za žiri pripremiti losos s kremom od kurkume, prženi poriluk i krumpir. „Kuhanje je za mene velika stvar. Volim kuhati za sebe i prijatelje“, reći će te dodati da je naučio kuhati jer je, kako kaže, njegova mama „kuhala kriminalno loše“ te bi jelo uvijek presolila. „Odrastao sam u siromaštvu. Nisam imao puno toga, nisam imao ni WC u kući, imali smo poljski WC. S ocem nisam odrastao. Imao sam devet mjeseci kad je počinio suicid. Borio sam se kroz život da mi bude bolje“, ispričat će Željko.
Pred žiri će stati i simpatična food blogerica Eni Đorđević (32) iz Pule te raditi, kako ističe „eksploziju boja na tanjuru“. Za sebe kaže da je hiperaktivna i da mora negdje istresti svoju energiju, a to će se vidjeti i dok bude pripremala jelo za žiri. Svoju ljubav prema kuhanju počela je razvijati kad se preselila u Zagreb gdje je počela pripremati jela kada joj je dojadila studentska menza. U sretnoj je vezi s nogometnim trenerom s kojim se često seli kada on dobije novi angažman. Tako je došla na ideju da pokrene svoj profil na društvenim mrežama, o kuhanju. Završila je frizersku školu, a svaki svoj video započne upravo s vezanjem kose jer zna da u kuhinji kosa uvijek mora biti svezana.
„Radim sve da bude zabavno, smiješno, simpatično. MasterChef je savršena platforma za mene da unaprijedim svoje znanje“, otkriva Eni prije odlaska pred žiri.
Dugi niz godina bavila se plesom, a 2017. godine s plesnom skupinom nastupila je i na Supertalentu s grupom Bresidence. Osim Željka i Eni, u predstojećoj audicijskoj emisiji na Novoj TV večeras vidjet ćemo i druge zanimljive kandidate i njihove uzbudljive priče, neočekivane preokrete i jela koja će pokazati koliko su kreativni.