Obavijesti

Show

Komentari 3

'Obožavam Dalmaciju!': Milicu Pavlović fotkali u Vodicama, a evo što je radila prije nastupa!

'Obožavam Dalmaciju!': Milicu Pavlović fotkali u Vodicama, a evo što je radila prije nastupa!
11

Regionalna zvijezda je proteklog vikenda održala dva koncerta u Hrvatskoj, a u subotu je prije nastupa u Vodicama uživala sama u restoranu. 'Volim biti u Dalmaciji', priznala nam je

VIDEO

Srpska glazbena zvijezda Milica Pavlović (32) posljednjih nekoliko dana boravi u Hrvatskoj, točnije u Dalmaciji. U petak je održala koncert u biogradskom klubu Aqua, dok je u subotu navečer pjevala u krcatoj La Playi u Vodicama. Upravo su je u subotu čitatelji 24sata vidjeli u jednom restoranu.

Sjedila je sama za stolom u ležernoj kombinaciji i ispijala kavu. Nazvali smo Milicu nakon dobivenih fotografija da s nama podijeli dojmove.

- Kao i uvijek, publika je ovdje fenomenalna i obožavam dolaziti u Dalmaciju. U petak smo napravili odličnu atmosferu u Biogradu, a idućeg dana smo to ponovili i u Vodicama. Prije nastupa sam otišla u obližnji restoran sama uživati u miru i moram priznati da mi je to dobro došlo - priča nam Milica, koja se u Vodicama zadržala i dan kasnije, pa dodala:

- Imam brojne nastupe ovoga ljeta i sretna sam što publika u čitavoj regiji dolazi na moje koncerte. 

Milica Pavlović nakon nastupa u Areni: 'Popit ću tabletu za glavu kad stignu računi od koncerta...'
Milica Pavlović nakon nastupa u Areni: 'Popit ću tabletu za glavu kad stignu računi od koncerta...'

U vodičkoj La Playi nastupala je treću godinu zaredom, a prije koncerta uživala je u mirisu dalmatinske kuhinje. Sa sobom je ponijela i bilježnicu, o kojoj je pričala u ranijim intervjuima i u koju zapisuje sve svoje ideje, stoga, izgleda, priprema nove projekte za fanove.

Milica je već godinama jedna od najtraženijih pjevačica u regiji. Za 24sata je pričala nakon održanog koncerta u zagrebačkoj Areni i otkrila da ju je zahtjevna produkcija 'bacila' u minus na računu.

- Danas će već krenuti fakture, ali znam koje tablete moram popiti da me ne zaboli glava ha, ha. Iskreno, nije mi žao ni jednog dinara. Kako zaradim, tako vratim publici kroz projekte. Ovaj posao ću raditi kako treba ili ga uopće neću raditi. Kad nemam novca, posudim kod prijatelja i vratim, nemam problem to priznati - izjavila je Milica, a tad je otkrila i da je emotivno slobodna.

FOTO Milica Pavlović priredila je Beograđanima spektakl: Došao i bivši suprug Jelene Karleuše
FOTO Milica Pavlović priredila je Beograđanima spektakl: Došao i bivši suprug Jelene Karleuše

U stvaranju showa sudjelovali su i brojni poznati Hrvati, među kojima redatelj Igor Barberić i koreografkinja Helena Janjušević. Milica se potrudila publici dovesti i goste iznenađenja pa su tako s njom nastupili Saša MatićAmadeus Band, no nitko nije očekivao da će se pojaviti i naša pop zvijezda Vesna Pisarović.

- U siječnju sam bila na odmoru i u jednom trenutku je na playlisti krenula Vesnina pjesma 'Dolje na koljena'. Odmah sam zaplesala, zapjevala i tad sam pomislila kako bi voljela da bude moja gošća. Odmah sam se bacila u potragu njezinog broja mobitela i nazvala ju. Mi se privatno nismo poznavale pa me upitala zašto sam baš nju odlučila pozvati. Rekla sam joj da na odmoru uživam uz njene pjesme uz koje sam odrastala i zamišljam naš zajednički nastup. Ona ima sjajnu energiju i usrećila me svojim dolaskom - otkrila nam je Milica i dodala da je često znala čuti komentare da fizički podsjeća na Vesnu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Zdravko Čolić poslao je kamion vode za unesreće u poplavama, Milan Pavlović nudi smještaj...
ZVIJEZDE POMAŽU UNESREĆENIMA

Zdravko Čolić poslao je kamion vode za unesreće u poplavama, Milan Pavlović nudi smještaj...

U petak su brojne zvijezde u BiH izrazile solidarnost sa stradalima u poplavama. Neki su odlučili i djelovati...