Obavijesti

Show

Komentari 15

Obitelj Ekrema Jevrića u svađi zbog pogreba internet zvijezde

Obitelj Ekrema Jevrića u svađi zbog pogreba internet zvijezde
1

Ekremova obitelj željela je da dženaza bude u njegovom rodnom Gusinju da bi i njegova majka mogla prisustvovati ispraćaju, ali supruga Igbala i sinovi nisu se složili

Rodbina Ekrema Jevrića  iz Crne Gore i njegova obitelj iz New Yorka posvađali su se oko pogreba reality zvijezde.

Kako piše srpski Svet, Ekremova obitelj željela je dženaza bude u njegovom rodnom Gusinju da bi i njegova majka mogla prisustvovati posljednjem ispraćaju, ali njegova supruga Igbala i sinovi iz Amerike nisu se složili. Tako je u nedjelju Jevrić ipak sahranjen na groblju na Long Islandu, gdje je odavno kupljena parcela za Jevrića preko jedne islamske organizacije. To je potvrdio njegov rođak Šefkir iz Crne Gore.

Screenshot

- Ne znam točno preko koga je ranije kupljeno mjesto na muslimanskom groblju, ali Ekrem tamo već ima svoju parcelu. Njegova majka Emina teško je to podnijela. Majka ko majka, ima najveću želju da isprati svog sina, pa je tu bilo malo ljutnje i svađe jer je depresivna i pod lijekovima. Pozlilo joj je, gubila je dah, pa je i Hitna pomoć dolazila i davala joj injekcije za smirenje. Jako je potresena jer nije bila na sahrani svog sina. Logično je da je sahranjen u Americi jer su mu tamo djeca, koja će obilaziti grob - rekao je Šefkir.

I Ekremov prijatelj Čupo Kalač kaže da je bilo svađe oko Jevrićeve sahrane.

- Neki nisu bili za to da se ona obavi u Americi. Bez obzira na to što je rođen u Crnoj Gori, on mora biti tamo gdje su mu žena i djeca. Žao mi je što nisam stigao otići u New York, neprestano mislim na njega -  rekao je Kalač.

Ekremov rođak Šefkir kaže da su nalazi obdukcije potvrdili da je YouTube zvijezda preminula od srčanog udara.

 - Upravo sam se čuo s bratom i rekao mi je da je Ekija dotuklo srce. On je ranije imao velikih problema i jednu operaciju, tako da je tromb učinio svoje. Iznenada je umro u automobilu, nitko se nije nadao da će doći do toga. Nakon operacije se polako oporavljao, čak je bio i u realityju. Život je čudo. Svi plaču za njim, toliko ljudi ga voljelo i o njemu pričaju sve najbolje - rekao je rođak.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 15