Obavijesti

Show

Komentari 1

Novi tjedan u 'Večeri za 5': Stižu vesela umirovljenica i student, prva će kuhati obrtnica Đurđica

Novi tjedan u 'Večeri za 5': Stižu vesela umirovljenica i student, prva će kuhati obrtnica Đurđica
6

Đurđica se u 'Večeru za 5' prijavila zbog ljubavi prema kuhanju.Preferira kontinentalnu kuhinju i najviše voli jesti gulaš

VIDEO

Novi tjedan 'Večere za 5' gledatelje vodi u Karlovac - grad parkova. Osim Karlovca, skoknut će kandidati i do Ozlja. Večeru će prva kuhati obrtnica Đurđica Ribar, a u goste će joj stići konobarica Mirjana, konobar Josip, student Adrian te umirovljenica Ljubica

Ante pobijedio u 'Večeri za 5': 'Neočekivano! Nisam došao tu zbog pobjede, ali sretan sam!'
Ante pobijedio u 'Večeri za 5': 'Neočekivano! Nisam došao tu zbog pobjede, ali sretan sam!'

Đurđica Ribar (57)

Obrtnica Đurđica dolazi iz Karlovca te će ugostiti ekipu u svom domu. Vlasnica je obrta, surađuje s lokalnim OPG-ovima na području zdrave hrane, prirodne kozmetike, čajeva, cvijeća, nakita, slika i rukotvorina. U 'Večeru za 5' se prijavila zbog ljubavi prema kuhanju. Obiteljska je žena, majka je troje djece te ima i unuka zbog kojeg silno uživa u ulozi bake. Preferira kontinentalnu kuhinju i najviše voli jesti gulaš. 

Mirjana Vračar (42)

Konobarica Mirjana dolazi iz Karlovca te se u 'Večeru za 5' prijavila zbog novog iskustva i kulinarskih sposobnosti. Voli se družiti s obitelji i prijateljima te najčešće sprema recepte domaće kuhinje. Ljubiteljica je kontinentalne kuhinje pa je za pretpostaviti da će upravo takva jela servirati i svojim gostima.


Josip Mržljak (29)

Konobar Josip dolazi iz Karlovca, a u 'Večeru za 5' se prijavio jer voli kuhanje. Najčešće spravlja meso i uživa u domaćoj kuhinji. U slobodno vrijeme bavi se nogometom te je posvećen svom sinu i supruzi koja ga je podržala u prijavi za 'Večeru za 5'. 

Adrian Gostevčić (24)

Student Adrian dolazi iz Karlovca, studira menadžment u hotelijerstvu i turizmu u Opatiji te ga zanima gastronomija. Ima niz interesa, a u 'Večeru za 5' se prijavio jer želi biti viđen na televiziji te pokazati da i mladi ljudi mogu dobro skuhati i ugostiti ljude. Član je studentskog zbora, voli putovati, bavi se trčanjem, izletima i kuhanjem. Ljubitelj je talijanskih jela, a omiljeno jelo su mu njoki. 

Ljubica Šebrek (66)

Umirovljenica Ljubica dolazi iz Ozlja i u svom domu planira ugostiti ekipu te pokazati sve svoje kulinarske vještine. Velika joj je želja bila sudjelovati u 'Večeri za 5', obožavateljica je emisije i prati je od samog početka. Vesela je osoba i obožava druženja, vježbanje te vožnju na svom malom motoru. Najčešće spravlja meso i kolače te je ljubiteljica kontinentalne kuhinje. Cijeli svoj radni vijek provela je u Njemačkoj, a danas uživa u mirovini. 

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA EPIOZDA SHOWA 'TKO JE KRIV?'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO