Nova grupa natjecatelja showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' započela je svoju kulinarsku avanturu vrlo ambicioznim receptima. Je li moguće skuhati sarmu, u svega 60 minuta?
Novi izazovi: 'Kandidati imaju velikih problema s mozgom...'
U posljednjem selekcijskom tjednu osam se parova bori za prolaz u drugi krug natjecanja. Žiri nije bio ushićen onime što su bivši natjecatelji donijeli na kušanje pa nova grupa kuhara-amatera mora dati i 200% sebe kako bi već u samom startu popravila dojam i loš predosjećaj žirija.
Zbog toga su natjecatelji izabrali vrlo zanimljive namirnice koje se ne kuhaju svaki dan, niti se poslužuju u svakom restoranu.
- Ja nikada nisam radio s mozgom. Recite mi, kako ćete ga koristiti? Zašto ga perete vodom? Ja vas to pitam da znate objasniti i gledateljima zašto radite neke stvari s mozgom - provocira Tomislav Špiček natjecatelje, znajući da će ih svojim dvosmislenim pitanjima dodatno zbuniti.
No ponekad se i žiri iznenadi otkačenim smislom za humor kandidata, pa će tako na pitanje 'Znaju li gdje se mozak uopće nalazi', Špiček dobiti odgovor – 'Kako kome!', i time nasmijati sve prisutne na setu.
Tko je kuhao mozgom, a tko bez mozga, doznat ćemo večeras u novoj epizodi kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ u 20 sati na RTL-u.