Obavijesti

Show

Komentari 4

Nova sezona 'Savršenog' snima se u dalekoj Grčkoj: Evo za čija srca su se dame do sada borile

Nova sezona 'Savršenog' snima se u dalekoj Grčkoj: Evo za čija srca su se dame do sada borile
8

Za četvrtu sezonu otvorene su prijave, a ubrzo kreće i snimanje. Neženja i dame ovog puta ići će na spojeve u Grčkoj

VIDEO

Show “Gospodin Savršeni” vraća se na male ekrane i prijave su trenutačno u tijeku! Gledatelji obožavaju emisiju u više od trideset zemalja svijeta, a hrvatska verzija emisije ovog ljeta počinje sa snimanjem nove sezone, koja će uistinu biti posebnija od ostalih. Dom novog neženje i njegovih odabranica prvi će put biti izvan granica Lijepe Naše - na suncem okupanom Rodosu.

Sjećate li se Hane Rodić? Srce je ukrala 'Gospodinu savršenom', a u sebe je uložila 12 tisuća eura
Sjećate li se Hane Rodić? Srce je ukrala 'Gospodinu savršenom', a u sebe je uložila 12 tisuća eura

Novi “Savršeni” u četvrtoj sezoni nudi djevojkama jedinstvenu priliku da zajedno sanjaju grčku avanturu. Otok u Egejskome moru, večere uz svijeće, uzbudljiva putovanja, duge šetnje uz obalu... samo su dio čarolije koju će novi RTL-ov neženja iskusiti s odabranim sretnicama. Sve to vodi prema jednom cilju - pronalasku prave ljubavi.

U prvoj sezoni popularnog showa maneken Goran Jurenec izabrao je Ivu Runjanin. Zatim se predomislio i odabrao Hanu Rodić, koja je također bila u showu. Počeli su se tajno viđati, a javnost je ubrzo saznala za njihovu vezu.

storyeditor/2024-06-17/Goran_Jurenec__1_.jpg

Par i dalje uživa u ljubavi i trenutačno žive u Njemačkoj. Nedavno su postali i vlasnici mačkice kojoj su dali ime Mambo.

- Goran i ja se odlično slažemo, ali bilo je puno prepreka koje smo morali proći, puno ljudi iz naše okoline pokušalo nam je stati na put, ali kao što vidite, bezuspješno - rekla je Hana svojedobno.

Hana proslavila 26. rođendan, svi se pitali gdje je 'Savršeni'...
Hana proslavila 26. rođendan, svi se pitali gdje je 'Savršeni'...

Sada se šuška i da je par prekinuo jer su oboje obrisali zajedničke fotografije s društvenih mreža.

U drugoj sezoni gledatelji ispred malih ekrana upoznali su vatrogasca Miju Matića, a on je na kraju emisije izabrao pjevačicu Nušu Rojs iz Slovenije. Njihova ljubav ipak nije potrajala.

- Nismo u kontaktu, oboje smo krenuli svojim putem, ali bez zamjerke i drago mi je što je tako - rekao je Mijo nakon završetka emisije.

Kasnije je pronašao ljubav s Arianom Piknjač, a u rujnu prošle godine na maloj, intimnoj ceremoniji pred najbližima izrekli su sudbonosno da.

- Kroz ovo iskustvo, skromno životno od 31. godine, kad pogledam na ljubav, svjestan sam da sve počinje iz obitelji i zbog toga sam jako zahvalan. Rezultat svega toga je upravo ova ljubav između mene i Ariane kojoj oni svjedoče i uživaju u njoj - rekao je Mijo za 24sata nakon vjenčanja.

U trećoj sezoni “Savršeni” je bio profesor iz Splita, Toni Šćulac, a njegova izabranica Stankica Stojanović iz Banja Luke. Nakon emisije balansirali su život na moru, u Bosni te poslovno obveze, no nakon sedam mjeseci otkrili su da je njihovoj ljubavi došao kraj.

Počele prijave za novu sezonu showa 'Gospodin Savršeni'
Počele prijave za novu sezonu showa 'Gospodin Savršeni'

- Dok smo bili zajedno, dijelili smo detalje i lijepe trenutke iz privatnog života s javnosti. No svjestan sam i toga da sam rekao nakon što završim s realityjem da me ne zanima svijet showbiznisa i da ne planiram dalje dijeliti svoju privatnost. Ja sam jedan običan momak i profesor na fakultetu koji je vidio svijet showbiznisa i bilo mi je zanimljivo, ali mene to osobno više ne privlači. Ne želim iznositi detalje prekida kad smo i zašto okončali našu veze - rekao je Toni za Večernji list. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO