Obavijesti

Show

Komentari 3

Nova ruska misica priznala da se slikala gola s 15 god.

Nova ruska misica priznala da se slikala gola s 15 god.
1

Sofia Rudjeva (18) osvojila je titulu Miss Rusije 2009., ali odmah nakon izbora u javnost su izašle njene nage fotografije na kojima ima 15 godina

VIDEO

Ubrzo nakon izbora za Miss Sofiju su optužili da se slikala za erotski magazin te su joj htjeli oduzeti titulu jer kao takva ne može biti dostojan primjer mladim djevojkama u Rusiji i svijetu. Rudjeva je sada i sama priznala da se slikala gola, i to sa samo 15 godina. Kaže da je bila premlada kako bi se oduprla menadžerici.
- To je bilo moje prvo snimanje i imala sam 15 godina. Kao i mnoge druge djevojke, sanjala sam da postanem manekenka pa sam odmah prihvatila ponudu da radim kao model za donje rublje. Čim sam vidjela o kakvom je snimanju riječ, htjela sam sve otkazati. Menadžerica mi je rekla da ću morati platiti kaznu ako se ne budem slikala, a kazala mi je i da me sad ovako i onako neće pustiti da odem. Rekla mi je da to nije pornografija i da ću već sutra sve zaboraviti - ispričala je Sofia i dodala kako njeni roditelji nisu znali ništa o tome. Ispričala se svima koji su se možda našli uvrijeđenima zbog tih slika te zahvalila ruskoj produkciji izbora za Miss na podršci. Dodala je kako želi osnovati fond za pomoć maloljetnim modelima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO