Obavijesti

Show

Komentari 0

Nova audicijska epizoda donosi 11 kandidata: Stižu Nikola Tesla, bivša balerina, uigrani akrobati

Nova audicijska epizoda donosi 11 kandidata: Stižu Nikola Tesla, bivša balerina, uigrani akrobati
6

U svakoj emisiji podijeljeni su i zlatni gumbovi koje su dosad iskoristili Maja, Fabijan, Martina i voditeljski dvojac Frano i Igor, a samo još Davora zasad nijedan kandidat nije u toj mjeri uspio osvojiti

VIDEO

Nakon četiri emitirane audicijske epizode, 'Supertalent' je stigao na pola audicijskog dijela emisije. Dosad su gledatelji imali prilike vidjeti iznimne pjevačke, plesačke i akrobatske nastupe te brojne specifične talente.

ANKETA Ples, pjesma, predstava i talent: Koji nastup je najbolji u 'Supertalentu' i 'Superstaru'?
ANKETA Ples, pjesma, predstava i talent:  Koji nastup je najbolji u 'Supertalentu' i  'Superstaru'?

U svakoj emisiji podijeljeni su i zlatni gumbovi koje su dosad iskoristili Maja, Fabijan, Martina i voditeljski dvojac Frano i Igor, a samo još Davora zasad nijedan kandidat nije u toj mjeri uspio osvojiti.

storyeditor/2023-09-17/Supertalent.jpg

Stiže 'Nikola Tesla'

Za zlatni gumb ili prolazne glasove žirija u novoj epizodi natjecat će se 11 novih kandidata. Među njima će se pojaviti natjecatelj koji će se žiriju predstaviti kao Nikola Tesla, a s mladom asistenticom demonstrirat će vrlo interesantnu točku inspiriranu znanošću.

- Ako dozvolite, ja bih večeras pokušao prenijeti na vas svoju cjeloživotnu fascinaciju elektricitetom - poručit će žiriju, na što će Martina oduševljeno uzviknuti: 'Dapače!'.

Dinamičnu i energičnu akrobatsko-plesnu izvedbu izvest će uigrani dvojac Ibrahim i Sindi koji za svoj talent kažu:

- Ono što mi radimo je jako opasno. Ako izgubimo fokus, možemo se ozlijediti. Stalno moramo biti koncentrirani i jaki.

Da je to zaista tako potvrđuje činjenica da ovi performeri svoje iznimno zahtjevne akrobacije izvode na hoverboardu, a kako ova zanimljiva kombinacija izgleda nakon pet godina napornog zajedničkog vježbanja, tek ćemo doznati.

'Imale smo bliski susret sa smrću'

U paru će se na pozornici pojaviti majka Lidija i kćer Stela Rade koje će osim zajedničke ljubavi prema glazbi podijeliti i splet okolnosti koji ih je djelomično potaknuo na sudjelovanje u showu.

- Bliski susret sa smrću smo imale i jedna i druga. Zbog toga kreneš malo drugačije gledati na život i kažeš si – idem iskoristit sve što mi život da - objašnjava Stela koja je imala prometnu nesreću, dok je njezina majka Lidija svega mjesec dana prije dolaska na audiciju imala infarkt.

- Imam novu šansu i mislim je iskoristiti najbolje što mogu - dodaje Lidija.

Iza Paule je borba s anoreksijom

Zavodljive plesne pokrete i igru s vatrom na pozornici će izvesti bivša balerina Paula Jeličić. S 15 godina počela se baviti baletom i plesala je u splitskom HNK, no premda predivan, za nju je to ujedno bio i mračan period zbog borbe s anoreksijom.

Najviše u tome pomogao joj je odlazak u London gdje je upisala plesnu akademiju, a sada će na pozornici Supertalenta pokazati kako se njezin miran i nježan karakter transformira u snažniju, ekstrovertniju i uvelike vatreniju varijantu.

Andi iz 'Supertalenta' o zlatnom gumbu i snovima: Zlostavljanje me ojačalo, san mi je Broadway
Andi iz 'Supertalenta'  o zlatnom gumbu i snovima: Zlostavljanje me ojačalo, san mi je Broadway

Poseban i rijetko viđen spoj talenata pokazat će bračni par Ana i Marko koji nastupaju pod umjetničkim imenom Alice in Wonderband. Ana je pjevačica, Marko je bubnjar, a zajedno stvaraju nešto što nazivaju tjeloglazbom.

- Bavimo se pozorištem, plesom i naravno glazbom. Sve to smo nekako spojili u naš drugačiji izraz - poručuju Ana i Marko.

Dragana na maštovit način plete kosu

Da mašta nema granica ove nedjelje pokazat će Dragana Golemac koja gledateljima poručuje da mogu očekivati nešto novo, specifično i sigurno neviđeno. Njezin poseban talent procvjetao je za vrijeme pandemije koronavirusa kada je iz dosade počela na maštovit način plesti kosu.

- Ovo je posebna vještina koju nisam imala prilike vidjeti niti na televiziji, a bome ni uživo - zaključit će Martina, a čime će Dragana iznenaditi žiri i hoće li netko dobiti besplatnu frizuru doznat ćemo u nedjelju.

Među kandidatima će se s pojaviti i plesač Marko Mićić koji će izvesti originalnu koreografiju irskog plesa, Bruna Bernarda Juretić, koja si je za 34. rođendan odlučila pokloniti nastup na Supertalentu, i Adem Kapetanović koji će dati sve od sebe da prebrodi tremu i svojom izvedbom pjesme poznatog domaćeg benda osvoji simpatije žirija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Neve se nakon teškog razdoblja vratila se u 'Ljubav je na selu'
ODLUČILA DATI NOVU PRILIKU LJUBAVI

Neve se nakon teškog razdoblja vratila se u 'Ljubav je na selu'

Neve se četvrti put vratila u 'Ljubav je na selu'. Mnogi je pamte po turbulentnu odnosu s farmerom Goranom Žigom, a pisala je i farmerima Ivici Stapiću te Draženu Božiću