Obavijesti

Show

Komentari 44

Nives uči žene zavođenju: Budite kurve u krevetu...

Nives uči žene zavođenju: Budite kurve u krevetu...
1

U svojoj najnovijoj kolumni u Bildu Nives Celzijus nabrojala je pravila za zavođenje nogometaša. Ženama je poručila da budu nove i neistražene

VIDEO

U svojoj najnovijoj kolumni Nives Celzijus, najseksi supruga Bundeslige, posvetila se temi zavođenja nogometaša. Ženama je savjetovala da nogometaše ne dave ljubavnim brigama te da u krevetu budu kurve.
- Nogometne zvijezde su osvajači, kao i većina drugih muškaraca. Oni su lovci na trofeje, čak i izvan terena. Zbog toga ih žene teško osvajaju, a još im je teže zadržati ih - kaže Nives. Zato je napravila listu od osam zapovijedi koje sve žene moraju znati kako bi osvojile srca nogometaša.
Prva zapovijed je, smatra Nives, da žena bude mlada i da nema problematičnu prošlost, odnosno da nema intimne veze s njegovim kolegama.
- Moraš biti nova i neistražena. Najbolje je, ako to smijem reći, da budeš djevica. Iako i žena koja je imala dvije ili tri ozbiljne veze još ima šanse - smatra Nives.
Zapovijed broj dva: Moraš biti poštena. Nogometašu ne smiješ tajiti svoje bivše seksualne avanturice. Tračat će te na partyjima pa je samo pitanje vremena kada će tvoj dragi saznati istinu. Zato ga odmah na početku obavijesti o svojoj prošlosti. To mu 'serviraj' kao velike pogreške koje si napravila jer si bila mlada i naivna.
Pravilo broj tri: Nemoj im nikada dopustiti da te osvoje do kraja. Ako nogometaš osjeti da te potpuno osvojio, više nisi za njega neistraženi teren i ne možeš mu ponuditi ništa novo.
Četvrta Nivesina zapovijed glasi: Nikad, ali nikad ga nemoj napadati ljubavnim brigama. Nemoj ga ispitivati gdje je i s kim je bio. Oni su tražena roba, ali to moraš ignorirati.
Zapovijed broj pet: Podupiri ga dok je u teškim situacijama. Zanimaj se za njegove probleme i igru. Hvali njegov uspjeh. Tješi ga dok mu krene loše. Važno: Nakon što izgubi utakmicu, seks je uvijek dobrodošao.
Pravilo broj šest: U krevetu budi kurva. Nogometašima je seks jako važan. Unesi živost u vaš seksualni život. Nemoj biti dosadna i neiskusna jer će ga želja brzo proći i strast će utažiti negdje drugdje.
Pravilo broj sedam: Ne živciraj ga sa željama o vjenčanju i djeci. To će ga prestrašiti. Nogometaši misle da ih svi obožavaju i da je brak s njima ispunjenje snova svake djevojke. Zato ga uvjeri u suprotno. Tek će ti tada željeti dokazati suprotno i htjet će te oženiti.
I zadnja, ali ne i manje bitna zapovijed glasi: Nemoj biti sramežljiva. Ne odbijaj skupe darove. Pusti ga da on plati račun na spoju. Inače te neće poštivati. Uzmi i traži darove. Mora ti pokazati da uvijek misli na vas i vašu sreću. Ali i ti misli na njega i uvijek napravi nešto dobro. Za to su dovoljni mali darovi koji ne moraju biti skupi. Najvažnija je pažnja, kaže Nives i na kraju ženama poručuje: Eto to je to i sad, djevojke, navalite na zvijezde.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 44

VIDEO

Došao je kraj jednom poglavlju u životu Jelene Rozge: 'Mislim da će taj dan biti puno suza...'
PJEVAČICA JE PREPUNA EMOCIJA

Došao je kraj jednom poglavlju u životu Jelene Rozge: 'Mislim da će taj dan biti puno suza...'

Pop zvijezda nizala je uspjeh za uspjehom, a sada je vrijeme za novo poglavlje. 'Bit će puno suza, dolazi mi mama i još puno dragih mi ljudi ', poručila je Rozga iz Sarajeva