Obavijesti

Show

Komentari 42

Nives u mini bikiniju i visokim potpeticama zasjela u traktor: 'Hajde da mi oremo zajedno'

Nives u mini bikiniju i visokim potpeticama zasjela u traktor: 'Hajde da mi oremo zajedno'
10

Njezino izdanje oduševilo je mnoge pratitelje. 'Da takva budeš na njivi skočili bi nam doprinosi u poljuprivredi!', 'Mijenjam zanat, odmah sad!', pisali su Celzijus

VIDEO

Nives Celzijus (41) je sunčan dan iskoristila za vožnju traktorom. S obzirom na to da su se temperature u subotu kretale i do 33 stupnjeva Celzijusa, skinula se u minijaturni bikini te se usputno i osunčala. Koliko je uživala, pokazala je u nizu fotografija koje je objavila na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

- Mama (po)kupila traktora! - napisala je Nives, referirajući se na Mamu ŠČ!, hit Leta 3.

Pozirala je za upravljačem traktora u crnom bikiniju i visokim zlatnim sandalama. Takvim izdanjem je, sudeći prema komentarima, oduševila mnogobrojne pratitelje.

'Da takva budeš na njivi skočili bi nam doprinosi u poljuprivredi!', 'Mijenjam zanat, odmah sad! Mijenjam grad za selo', 'Ja bih pokupio mamu', 'Hajde da mi oremo zajedno', 'Nives, kupio bih tvornicu traktora zbog tebe', pisali su joj.

Nives Celzijus o deepfake golim fotkama: 'Neki misle da je badić fotošopiran. A tattoo? Legenda'
Nives Celzijus o deepfake golim fotkama: 'Neki misle da je badić fotošopiran. A tattoo? Legenda'

Podsjetimo, Nives je prošli utorak objavila kako mrežama kruže fotografije na kojima je gola te upozorila kako se radi o deepfakeu, a ujedno i o kaznenom djelu. 

- Mogli bi se našaliti i primijetit da se fotošop majstor malo žurio i zaboravio nakeljit tattoo. Ali nećemo se šalit jer ovaj deepfake je kazneno djelo - napisala je na Instagram storyju te objavila cenzuriranu fotografiju nje gole. 

Nekoliko sati kasnije ponovno se oglasila. 

- Za neke ljude istina je ono što je njima prihvatljivije. Tako da, pored brojnih ljudi koji se se javili i zgrozili nad ovim činom deepfakea, ne nužno zato što sam im simpatična, već zato što su svjesni opasnosti za naše društvo i našu djecu, postoje i oni kojima je draže prihvatiti da je kupaći taj koji je fotošopiran - napisala je Nives, očito razočarana nerazumijevanjem komentatora. 

- A tetovaža, urbana legenda - napisala je uz snimku za koju tvrdi da je iskorištena kao materijal za deepfake. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 42

VIDEO