Obavijesti

Show

Komentari 47

Nives Celzijus u vrućem ljetnom izdanju: 'Ti si ženo boginja...'

Nives Celzijus u vrućem ljetnom izdanju: 'Ti si ženo boginja...'
5

Iako je bujni dekolte Nivesin zaštitni znak, na zadnjoj fotografiji koju je objavila na Instagramu pokazala je duge noge u elegantnoj bež haljini s izuzetno visokim prorezom

VIDEO

Nives Celzijus (39) ponovno je zagolicala maštu svojim fanovima. Pjevačica i spisateljica već neko vrijeme "fura" novu frizuru koju ponosno pokazuje na Instagramu, a po običaju istakne neki atribut. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Nives Celzijus 00:56

Iako je bujni dekolte Nivesin zaštitni znak, na zadnjoj fotografiji koju je objavila na Instagramu pokazala je duge noge u elegantnoj bež haljini s izuzetno visokim prorezom.

- Moj outfit za prvi ljetni dan nestrpljivo čeka - napisala je u opisu i odala kako jedva čeka ljetno vrijeme.

Nives zajahala sestru i pokazala guzu: Prehladit ćeš mi se, pazi
Nives zajahala sestru i pokazala guzu: Prehladit ćeš mi se, pazi

Fotografija je u samo u samo nekoliko sati skupila više od 12 tisuća lajkova, a pratitelji nisu skrivali da im se itekako sviđa spisateljičin novi imidž.

- Zanosna si, imaš tijelo boginje, ne možemo ostati ravnodušni na ovo, pa bomba si, boginja - samo su neki od komentara koji ne prestaju pristizati, a fanovi su prokomentirali i kako zbog frizure Nives podjeća na svjetsku divu Tinu Turner.

Fotografiju je prokomentirala i Nivesina kolegica Žanamari Perčič koja je rekla što mislis s tri male "bombice". Nives na Instagramu ima preko 400 tisuća pratitelja, a pjevačica fanove redovito časti izazovnim izdanjima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 47

VIDEO