Obavijesti

Show

Komentari 17

Nives Celzijus i Dino Drpić čekaju svoje treće dijete?

Nives Celzijus i Dino Drpić čekaju svoje treće dijete?
1

Nives u posljednje vrijeme opet pati od jutarnjih mučnina. Sada joj nije dobro vrijeme za trudnoću jer će ove jeseni snimati reality show u Njemačkoj

VIDEO

Ne znam još jesam li trudna, vidjet ćemo uskoro, rekla je Nives Celzijus (27). Pjevačica i autorica najprodavanije domaće knjige “Gola istina” u posljednje vrijeme opet pati od jutarnjih mučnina. S nogometašem Karlsruhera Dinom Drpićem (28) u braku je pet godina i imaju kćer Taishu (4) i sina Leonea (2). Za treću trudnoću sad joj možda i nije najbolje vrijeme jer će ove jeseni snimati reality show za njemačku televiziju te planira proboj na europsko glazbeno tržište. Posjet liječniku pričekat će do idućeg tjedna jer je Nives ovih dana u Londonu.
- Šopingiram i uživam - rekla je Nives, koja je u London došla bodriti supruga na utakmici s engleskom reprezentacijom. Brojni nogometaši imaju svoje rituale prije utakmica, a Dino vjeruje da mu sreću donosi razgovor s Nives. Dok Dino s loptom juri prema golu, ona stišće i ljubi vjenčani prsten, a na tribinama je među najglasnijima. Samo u svečanoj loži, kaže, ipak malo pripazi kako se ponaša.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 17

VIDEO