Obavijesti

Show

Komentari 27

Nina Morić otkrila gotovo sve u talijanskom showu

Nina Morić otkrila gotovo sve u talijanskom showu
6

Manekenka je plesala u tangama i otkrila pogled na međunožje u talijanskoj emisiji, a kasnije se ulicom šetala bez grudnjaka s dečkom Massimom

VIDEO

Šuška se da se Nina za seksi show odlučila iz osvete. Prvo je Belen Rodriguez, 24-godišnja starleta zbog koje ju je ostavio suprug Fabrizio Corona (34), nakon čega se predozirala tabletama za spavanje, polugola plesala u talijanskom showu, a dva mjeseca poslije i Nina. Međutim, Hrvatica je pokazala nešto više od nje. Belen je u svom showu “Scherzi a parte” imala minijaturni bikini. Nina je bila u tangama i pritom otkrila ne samo guzu nego i međunožje. Poslije showa otišla je u hotel s novim dečkom, poduzetnikom Massimom Baltimoreom. Na sebi je imala bijelu prozirnu tuniku, ispod koje nije nosila grudnjak. Vidjele su joj se bradavice.
Ninu je povrijedilo što ju je Corona ostavio. Šuška se da mu otkrivanjem atributa javnosti želi pokazati što je izgubio. Corona je Ninu ostavio nakon sedam godina braka jer je, kako je rekao, njihova ljubav bila bolesna. Nina jako pazi na svoj izgled. Osim što stalno vježba, izbjegava noćne izlaske, alkohol i cigarete, sve što ugrožava liniju. Tvrdi da joj je zbog Corone propala hollywoodska karijera. Oduvijek je htjela biti glumica. Show “Bellissima”, u kojem golišava pleše s još sedam djevojaka, od bivših misica do starleta, prikazuje se subotom na Canale TV.



STALNO VJEŽBA, U LICE UBRIZGAVA KISELINU
Hrvatska manekenka Nina Morić (32) u teretani je pet puta na tjedan. Usne je povećavala silikonom, navodno je sužavala nos, a u lice ubrizgava hijaluronsku kiselinu kako bi izgladila bore, zbog čega stalno izgleda natečeno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 27

VIDEO

Službeno potvrdili: Evo od čega je preminuo pjevač Liam Payne
TRAGEDIJA U ARGENTINI

Službeno potvrdili: Evo od čega je preminuo pjevač Liam Payne

Glazbenik je pao s trećeg kata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine, no policija još nema uvjerljive dokaze o okolnostima njegova pada