Obavijesti

Show

Komentari 16

Nikolina Pišek o godini iza nas: Iza kiše dolazi sunce, a najbolje se dogodi onda kad ne očekuješ

Nikolina Pišek o godini iza nas: Iza kiše dolazi sunce, a najbolje se dogodi onda kad ne očekuješ
4

Iza Nikoline Pišek je teška godina. Osmog svibnja 2023. navršila se godina dana otkako je iznenada preminuo njezin suprug Vidoje Ristović u 44. godini. Vrlo iznenada

VIDEO

Brojne 'face' s naše estrade prošlih dana osvrnule su se na godinu koja je iza nas, a sada je to napravila i Nikolina Pišek (50).

Zagrljaj s leđa, ples i pjevanje: Nikolina Pišek zabavljala se s voditeljem Dnevnika na tulumu
Zagrljaj s leđa, ples i pjevanje: Nikolina Pišek zabavljala se s voditeljem Dnevnika na tulumu

Podužom objavom na društvenim mrežama otkrila je kako se osjeća.

- Najbolje stvari u životu događaju se kada ih najmanje očekuješ. Nisam očekivala da ova, toliko teška 2023. godina za cijelo čovječanstvo bude ovoliko blaga prema meni. Neki novi dobri ljudi, nove energije, putovanja, putovanja, nova iskustva, novi projekti, nove dimenzije dobre i pozitivne energije... - napisala je.

- Stvarno iza kiše dolazi sunce. Ponosna sam, zahvalna na svemu i sretna. I to želim svima vama na tone, od sada nadalje. Da blagost i jednostavnost i tiha nenametljiva sreća zavladaju svugdje, u svim domovima - dodala je.

storyeditor/2023-06-26/PXL_260423_99563249.jpg

Iza Pišek je teška godina. Osmog svibnja 2023. navršila se godina dana otkako je iznenada preminuo njezin suprug Vidoje Ristović u 44. godini. Vrlo iznenada. Od zatajenja srca tijekom virusne infekcije. Voditeljičin se život promijenio preko noći. Postala je udovica. Unatoč svemu, Pišek je odlučila biti hrabra. Proljetos je kročila na pozornicu RTL-ova showa 'Masked Singer'.

Novogodišnje odluke, priznala nam je, ne donosi jer ih nikad ne ostvari. Ključne životne odluke donosi vrlo spontano i u nekome prijelomnome trenutku, bez obzira na doba godine.

POSLUŠAJTE HIT PJESMU LIDIJE BAČIĆ LILLE:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 16

VIDEO